ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ

Πολίτες εν δράσει για το Αισθητικό άλσος

Δημοσίευση: 23 Απρ 2015 20:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:20

 

Κάλεσμα για συγκέντρωση, αύριο Σάββατο, στις 10 π.μ. στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας, που βρίσκεται στα όρια Λάρισας – Γιάννουλης, απευθύνουν οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας», με σκοπό τον καθαρισμό του, το βάψιμο της παιδικής χαράς, κι άλλων δράσεων.

 Τα μέλη της Εθελοντικής Κίνησης έχουν αναλάβει με την υποστήριξη του Δήμου Λάρισας, δράσεις για το «ζωντάνεμα» του Άλσους με σκοπό να το αγκαλιάσουν ξανά οι Λαρισαίοι και να το καταστήσουν χώρο καθημερινών ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

 Ήδη, με τη βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου, έχει καθαριστεί ένα μεγάλο μέρος του, έχουν απομακρυνθεί επικίνδυνα υλικά, έχουν επανασυνδεθεί τα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρισμού και επαναλειτουργούν οι τουαλέτες.

Παράλληλα, ετοιμάζεται και ο χώρος για τη λειτουργία κήπου για εκπαιδευτικό και κοινωνικό σκοπό. Πρώτος στόχος είναι να μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων δημοτών.

Για το σκοπό αυτό καλούν κάθε Λαρισαίο που επιθυμεί να βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα, για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του χώρου και το βάψιμο της παιδικής χαράς, αλλά και να οργανωθούν οι επόμενες δράσεις για την υλοποίηση του σχεδίου που έχει εκπονηθεί από το Δήμο και τους «Ενεργούς Πολίτες Λάρισας».

Οι ομάδες εθελοντών που θα δημιουργηθούν θα προχωρήσουν στη δημιουργία παρτεριών, ξύλινων τραπεζοκαθισμάτων, δράσεων ψυχαγωγίας κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass