Σε κακή κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 23 Απρ 2015 19:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:20

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σκληρή κριτική  στη δημοτική αρχή Τυρνάβου κάνει με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου, ενός κατεξοχήν αγροτικού, αλλά και κτηνοτροφικού Δήμου.

Χωρίς δόση υπερβολής, το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου το οποίο μάλιστα εξελέγη πρόσφατα και  όπου σ’ αυτό  συμμετέχουν έμπειρα στελέχη αλλά και νέοι αγρότες, σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα, έγινε αποδέκτης εκατοντάδων παραπόνων από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής  του Δήμου Τυρνάβου.

Και συνεχίζεται στην ανακοίνωση: «Αφορά την εικόνα που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους. Το διοικητικό συμβούλιο διαπιστώνει ότι η κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων  έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων, αλλά και της έλλειψης συντήρησής τους. Αποτέλεσμα έχει την καθημερινή φθορά των αγροτικών μηχανημάτων και οχημάτων, με ορατό τον κίνδυνο της ολικής καταστροφής τους.

Όσον αφορά την αδυναμία διακίνησης της αγροτικής παραγωγής -σε σύντομο χρονικό διάστημα- αφού αναγκαστικά η μεταφορά τους γίνεται μέσα από αυτούς τους δρόμους. Το σοβαρότερο όμως είναι ότι μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Και ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου καταλήγει:  «Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αρχής  για  τη αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων.

Δεν θέλουμε λόγια και υποσχέσεις μια και από αυτά εμείς οι αγρότες είμαστε χορτάτοι από υπηρεσιακούς παράγοντες, θέλουμε άμεσα έργα και πράξεις».

Ανάλογη παρέμβαση έκανε  και ο τέως αντιδήμαρχος Αμπελώνα και στέλεχος της «Δράσης Πολιτών» κ. Σπύρος Γκατζούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass