Πηλιορείτικη στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 22 Απρ 2015 22:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:20

 

Δεκαπέντε σύλλογοι χωριών του Πηλίου, συστρατεύθηκαν για ένα κοινό στόχο και ειδικότερα, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τις οικογένειες των κοινοτήτων τους, προκειμένου να τα προσφέρουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για τις ανάγκες των οικογενειών και παιδιών που στηρίζει.

Η πρωτοβουλία τους, κατάφερε να δώσει μια σημαντική ενίσχυση στο έργο του Οργανισμού, ενώ εκτός της πολύτιμης υλικής βοήθειας μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι κοινωνίες από κάθε μέρος της Θεσσαλίας, δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους, σε ότι πρεσβεύει και για ότι αγωνίζεται το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Χθες πραγματοποιήθηκε η παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης, από τις προέδρους των συλλόγων, στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης (Κ.Α.Κ.Ε) Θεσσαλίας, στη Λάρισα (οδός οδό Ηφαίστου 9), παρουσία του προέδρου του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλου, ο οποίος και τις ευχαρίστησε θερμά.

Στο πλαίσιο των ευχαριστιών που εξέφρασαν όλα τα στελέχη του Κέντρου στη Λάρισα, τους απονεμήθηκαν και σχετικοί έπαινοι για την προσπάθειά τους, θέλοντας έτσι να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για ότι κατάφεραν, ενώ μπήκαν και οι βάσεις για συνέχεια της συνεργασίας τους.

Λ.Κ.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass