ΘΑ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Εντεταλμένοι σύμβουλοι «βοηθοί» αντιδημάρχων

Δημοσίευση: 22 Απρ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:15

 

Στον ορισμό επτά εντεταλμένων συμβούλων, προχωρά τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης στοχεύοντας στην καλύτερη κατανομή του έργου και την υλοποίηση παράλληλα των αποφάσεων.

Πρόκειται για επτά δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα υπό τους αντιδημάρχους στο αντικείμενο των οποίων καλούνται να εργασθούν, ενώ από τη δημοσίευση της απόφασης του δημάρχου θα διαπιστωθεί εάν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι θα έχουν παράλληλα και τη δυνατότητα υπογραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή εστιάζει σε θέματα καθημερινότητας, όπως η κοινωνική πολιτική, ο αθλητισμός, οι δημοτικές κοινότητες κ.λπ. εκμεταλλευόμενη τη δυνατότητα που δίνει το νομικό πλαίσιο και ειδικότερα οι νόμοι, 3852/10 (Καλλικράτης) και 3979/11 (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) όπως έχουν πράξει και άλλες δημοτικές αρχές, αξιοποιώντας περισσότερα στελέχη της σε άμισθες θέσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αναστασίου, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα του Κυνοκομείου αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Δαούλας, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα των ΚΑΠΗ αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσιαούσης, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Κωσταρόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος για μέρος των οικονομικών θεμάτων αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Αδαμόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα των Κοινοτήτων (Κοιλάδα κ.ά.) αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Βλησαρούλης και τέλος, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα του Λαογραφικού Μουσείου αναμένεται να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τσιλιμίγκας.

Από τη δημοσίευση της απόφασης του κ. Καλογιάννη θα αποσαφηνισθεί επίσης εάν θα τοποθετηθεί και εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τα τεχνικά έργα κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί στο σκέλος του πολιτισμού, αφού εκεί υπάρχουν Νομικά Πρόσωπα με Διοικητικά Συμβούλια.

Με τον ορισμό των εντεταλμένων συμβούλων, η δημοτική αρχή εκτιμά πως η αξιοποίηση περισσότερων στελεχών υπό τη «σκιά» των νυν αντιδημάρχων αφενός θα συμβάλει τόσο στην καλύτερη κατανομή του έργου όσο και στην επίσπευση των διαδικασιών για την υλοποίηση των πολιτικών της αποφάσεων.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass