ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Νέοι αντιπρόεδροι στο ΤΕΕ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2015 21:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

Μετά την εκλογή του Βασίλη Τσιώνα ως νέου προέδρου του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, η Αντιπροσωπεία του Τμήματος, σε μια δεύτερη ειδική συνεδρίασή της, ανέδειξε νέους αντιπροέδρους στη θέση των παραιτηθέντων εκπροσώπων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (πρώην ΠΑΣΚ) μηχανικών.

Συγκεκριμένα, στη θέση του αντιπροέδρου της Αντιπροσωπείας εκλέχθηκε  ο πολιτικός μηχανικός Ευάγγελος Ηλιάδης, διαδεχόμενος την παραιτηθείσα Ελ. Μπακούλα. Ακολούθως, εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Νίκος Μίχος στη θέση του παραιτηθέντος Κ. Τσαλαπόρτα. Και οι δύο αντιπρόεδροι ανήκουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και υπερψηφίστηκαν και από τους αντιπροσώπους της ΔΚΜ, παράταξης του προέδρου.

Επίσης ανακοινώθηκε η παραίτηση από την Διοικούσα Επιτροπή του Κ. Ιακωβάκη, εκπροσώπου της παράταξης Ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί. Την θέση του καταλαμβάνει η Ζωή Λαχανά, πολιτικός μηχανικός, επίσης της ΕλΕΜ.

*Εξάλλου στη Λάρισα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ Γιάννης Αλαβάνος, πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο οποίος είχε συνάντηση (φωτ) με τον πρόεδρο Βασίλη Τσιώνα και τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος. Υπήρξε ενημέρωση και ανταλλάχθηκαν απόψεις για συνεργασία του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας με το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ στο πλαίσιο λειτουργίας παραρτήματός του στην περιοχή.

                                                                                                                                    Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass