Συνέλευση Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 16 Απρ 2015 17:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:06

 

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση συγκαλεί την Κυριακή 17 Μαίου και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας, (οδός Παναγούλη 25, 5ος όροφος, πλατεία Ταχυδρομείου), το ΔΣ της Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας με τα παρακάτω θέματα: Πεπραγμένα, ενημέρωση για την εξέλιξη του κυνηγιού, έγκριση απολογισμού 2014 - Προυπολογισμού 2015, ασφάλιση κυνηγών κυνηγετικής περιόδου 2014-2015, επιβολή πρόσθετης εισφοράς 2014-2015, ανανέωση εντολής για πρόσληψη Ο.Θ, υπαλλήλων και αγορά αυτ/των και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για ανάδειξη ΔΣ και Ελεγκτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με στις διατάξεις του άρθρου 4 παρ 3 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, καθένας σύλλογος δικαιούται μίας ψήφου ανά 2.000 μέλη. Σύλλογος που έχει λιγότερα των 2.000 μελών δικαιούται και αυτός μίας ψήφου. Κάθε σύλλογος εκπροσωπείται στην ΓΣ με τόσα μέλη του ΔΣ όσοι και οι ψήφοι αυτού. Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης κατά την ανωτέρω ημερομηνία λόγο) έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 23η Μαΐου 2015, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ 7 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, στον αυτό τόπο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Επίσης τέλος σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ 1 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας οι αιτήσεις των υποψηφίων για τον καταρτισμό του πίνακα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερομένους στην Ομοσπονδία μέχρι την 1η Μαΐου 2015

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το αξίωμα του ΔΣ και της Ελεγκτικής επιτροπής είναι τα εξής: Αίτηση του ενδιαφερομένου. Βεβαίωση του οικείου Συλλόγου ότι είναι μέλος αυτού και έχει εφοδιασθεί με άδεια θήρας προ 5/ετίας. Βεβαίωση ότι είναι κάτοχοι Γυμνασίου ή ισοτίμου Σχολής ή αντίγραφο αυτού. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 ότι κατέχουν όλα τα λοιπά νόμιμα προσόντα που ορίζει το άρθρο 7 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass