ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Βγήκαν τα μπλοκάκια της Τροχαίας και στο κέντρο της Λάρισας

Δημοσίευση: 11 Απρ 2015 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:57

Βγήκαν κανονικά τα μπλοκάκια των τροχονόμων και στο κέντρο της Λάρισας, αυτές τις ημέρες, που λόγω Πάσχα, γίνεται προσπάθεια να ελεγχθεί, κατά το δυνατό το κυκλοφοριακό. Σε πλήρη ανάπτυξη η υπάρχουσα δύναμη τροχονόμων και οχημάτων. Όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στους βασικούς οδικούς άξονες.

Σύμφωνα και με τον διοικητή Τροχαίας Λάρισας Σερ. Καφετζή, γίνεται προσπάθεια να ξεμπλοκάρει το κέντρο από οχήματα, που κυκλοφορούν σε αυξημένους αριθμούς και τα μέτρα κορυφώνονται σήμερα Μ. Σάββατο. Αλλά και δίνονται κλήσεις, σε σημεία στάθμευσης, που εμποδίζουν δραστικά την κυκλοφορία, π.χ. πάνω σε στροφές. Βαρύτητα δίνεται και στα αλκοτέστ κι έχουν δοθεί κλήσεις και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ , χωρίς να παρατηρηθούν χαρακτηριστικά κρούσματα. Πάντως, είχαν προβλεφθεί συνεργεία αλκοτέστ και για αργά το βράδυ της Μ. Παρασκευής, λόγω και του «εθίμου» των τσιπουροκατανύξεων, που είναι ισχυρό και στη Λάρισα. Έλεγχοι για αλκοόλ σε οδηγούς, θα γίνονται και σήμερα Μ. Σάββατο, από τις μεσημβρινές ώρες.

Στο μεταξύ, ενισχυμένα είναι τα μέτρα αστυνόμευσης και τροχαίας σε όλη τη χώρα για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία κορυφώθηκε χθες. Παράλληλα, σε ισχύ έχει τεθεί η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου. Τη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου, για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα και από τις 15.00 έως τις 22.00, θα ισχύουν απαγορεύσεις. Για την περιοχή της Λάρισας, προβλέπονται: Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα. Την ημέρα του Πάσχα, Κυριακή 12 Απριλίου, δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις, σε όλη τη χώρα. Τα αυξημένα μέτρα, συνολικά σε όλη τη χώρα, θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου, για την επιστροφή των εκδρομέων.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass