ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Μαζικά στις κάλπες η τοπική ΟΝΝΕΔ

* Πώς ψήφισαν σε Λάρισα, Φάρσαλα, Ελασσόνα, Τύρναβο

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:27
 Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν, χθες, στη Λάρισα οι εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην ΟΝΝΕΔ. Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο οικονομολόγος, απόφοιτος του Παντείου Σάκης Ιωαννίδης, καθώς ο έτερος υποψήφιος Γ. Ασημακόπουλος, απέσυρε αργά προχθές την υποψηφιότητά του... Στο νομό Λάρισας, κάλπες στήθηκαν σε Λάρισα, Φάρσαλα, Ελασσόνα και Τύρναβο και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ψήφισαν 786 μέλη της νεολαίας της ΝΔ. Δεν βρέθηκαν λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια. Αναλυτικά στη Λάρισα ψήφισαν 407 μέλη της ΟΝΝΕΔ, στα Φάρσαλα ψήφισαν 231, στην Ελασσόνα 94 και στον Τύρναβο 54.
Οι εκλογές διεξήχθησαν γενικά σε ήρεμο κλίμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τοπικών στελεχών της γαλάζιας νέας γενιάς, ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους, γεγονός -όπως έλεγαν στην «ΕτΔ»- δείχνει την αποφασιστικότητα των νέων της ΝΔ να βάλουν τη σφραγίδα τους στη νέα εποχή, με πολλή δουλειά και ρεαλιστικές προτάσεις, ώστε να ξεπερασθούν τα σημερινά πολλαπλά αδιέξοδα και να αρχίσει η πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης της χώρας.
ΔΗΛΩΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ
Μεγάλης πολιτικής σημασίας, χαρακτήρισε τη μαζική συμμετοχή των ΟΝΝΕΔιτών στις χθεσινές εκλογές ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας. Ολόκληρη η δήλωσή του, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στη Λάρισα, έχει ως εξής:
«Καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη. Μεγάλης πολιτικής σημασίας η μαζική συμμετοχή των νέων που προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν για την ενότητα και τη νέα εποχή της οργάνωσης, σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, σε μια περίοδο απογοήτευσης και αδιεξόδων για τους νέους. Τώρα χρειάζεται πολλή δουλειά, για αλλαγές, τομές και προτάσεις χρήσιμες για τους νέους όλης της Ελλάδας! Η ΟΝΝΕΔ μας οδηγεί στη νέα εποχή! Καλή δύναμη και επιτυχίες.
Κέλλας Χρήστος, βουλευτής Ν.Δ., Νομού Λάρισας».
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ
Ο ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Εν τω μεταξύ, από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών της ΟΝΝΕΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 26 Μαΐου 2013, οι εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση των μελών της. Στη διαδικασία ψήφισαν 29.194 μέλη σε όλη την Ελλάδα. Το τελικό αποτέλεσμα στο 100% των εκλογικών τμημάτων διαμορφώθηκε ως εξής:
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ            29.194
Σάκης Ιωαννίδης        26.837
ΛΕΥΚΑ           1.924
ΑΚΥΡΑ           433
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της ΟΝΝΕΔ σε όλη τη χώρα που τίμησαν με την ψήφο τους την οργάνωσή μας. Η σημερινή μαζική συμμετοχή αποτελεί το ισχυρότερο μήνυμα στήριξης των μεταρρυθμίσεων που προωθεί ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς και τη δυνατότερη απάντηση μίας γενιάς που αντιστέκεται στη μιζέρια και τον λαϊκισμό.
Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε έναν δίκαιο αγώνα, προτάσσοντας την ιδεολογία μας και δίνοντας βάρος στις αξίες της πατρίδας και του φιλελευθερισμού για τις οποίες αγωνιζόμαστε. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί, θέτοντας τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής μας και την περιφέρεια βασική προτεραιότητα των δράσεών μας.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον απερχόμενο πρόεδρο της οργάνωσης, Ανδρέα Παπαμιμίκο, γιατί η θητεία του ήταν κομβικό σημείο στην αλλαγή της πορείας της ΟΝΝΕΔ και αποτέλεσε για όλους εμάς την έμπνευση για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.
Από σήμερα όμως, ξεκινά μία νέα πορεία. Με σκληρή δουλειά και πίστη σε όσα εκπροσωπούμε, προκειμένου η ΟΝΝΕΔ της δικής μας γενιάς να γίνει δύναμη εξέλιξης της ελληνικής κοινωνίας. Για να κάνουμε την οργάνωσή μας, εκφραστή μιας ολόκληρης γενιάς που δεν συμβιβάζεται».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass