ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ

Ο υφ. Επικρατείας κ. Κουίκ στους πολύτεκνους

Δημοσίευση: 10 Απρ 2015 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:57

Ο υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ, συνοδευόμενος από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Λάρισας κ. Βασίλη Κόκκαλη, επισκέφθηκαν χθες τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Λάρισας, όπου ενημερώθηκαν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που ενδιαφέρουν την πολυτεκνική κοινότητα (μετεγγραφές -πρόσφατη απόφαση ΣτΕ, φορολογικό, επαναφορά ισόβιας σύνταξης και πολυτεκνικών επιδομάτων, διορισμοί πολυτέκνων στην εκπαίδευση κ.λ.π).

Τους επιδόθηκαν και επιστολές της ΑΣΠΕ, που εστάλησαν προς διάφορους φορείς.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος: «Οι πολύτεκνοι κατανοούν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας αλλά από την άλλη δεν μπορούν να καταλάβουν πώς τα τελευταία 4 χρόνια χάθηκαν θεσμικά μέτρα-κίνητρα υπέρ της οικογένειας, υπέρ των πολυτέκνων... μέτρα που ίσχυαν επί πολλά έτη. Μέτρα που στην ουσία εξίσωσαν τον άγαμο με τον πολύτεκνο! Το Σύνταγμα επιτάσσει ειδική φροντίδα για την πολύτεκνη οικογένεια και πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να παίζουν με το μέλλον αυτού του τόπου.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, εν ενεργεία υπουργός επισκέπτεται τα γραφεία του Συλλόγου (και δεύτερη ως βουλευτής) και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα για την ευαισθησία του.. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε να μεταφέρει στην Αθήνα και στον τόπο των αποφάσεων την αγωνία των πολύτεκνων οικογενειών».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass