H δασκάλα του Καστελόριζου για την υποστήριξη της Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 15:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:20

Τους κατοίκους της Λάρισας που αποδεικνύουν συνεχώς έμπρακτα την αγάπη τους με πολλούς τρόπους στην ακριτική γωνιά του τόπου μας στο Καστελόριζο και που είναι πάντα πιστοί στις αξίες του Ελληνισμού ευχαριστεί η Λαρισαία δασκάλα Χρύσα Χαρισμαίδου.

Με επιστολή της προς την «Ε» μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες, τις προσωπικές και των μαθητών του Εκπαιδευτικού προσωπικού του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Μεγίστης (Καστελλόριζου) και ιδιαίτερα ευχαριστεί θερμά το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιο, τους συντελεστές της συναυλίας «Μια νότα για το Καστελλόριζο», τα μέλη του Ελληνοβρετανικού Συλλόγου Λάρισας,  τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, καθώς και πολλούς/ές Λαρισαίους/ες, για όλη την υποστήριξη που λάβαμε και λαμβάνουμε συνεχώς στο σχολείο μας".

Και η κ. Χαρισμαίδου καταλήγει: «Σας μεταφέρουμε τα συγχαρητήρια μας και ευχόμαστε να επισκεφτείτε σύντομα το νησί μας, να σας ξεναγήσουμε στις ομορφιές του από κοντά και να «γευτείτε τους καρπούς των αξιών σας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass