Κουκουλοφόρος προσπάθησε να ληστέψει περιπτερούχο

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 21:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:41

Κουκουλοφόρος με ψεύτικο πιστόλι,  προσπάθησε να ληστέψει ιδιοκτήτρια περιπτέρου σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρισα. Ο δράστης ηλικίας 24 χρόνων, συνελήφθη και κατασχέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε και είχε αφαιρέσει νωρίτερα, από κεντρικό σημείο της πόλης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας. Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο 24χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ολοπρόσωπη κουκούλα, μετέβη σε περίπτερο και επιχείρησε να αφαιρέσει χρήματα από την 52χρονη ιδιοκτήτρια του, απειλώντας την με ψεύτικο όπλο, όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο να κινείται με την μοτοσικλέτα, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε το ψεύτικο όπλο και κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία ο 24χρονος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε χθες (17-04-2013) το βράδυ από κεντρικό σημείο της πόλης και αποδόθηκε στον 41χρονο ιδιοκτήτη της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass