«ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ» ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Κοσμοσυρροή στην αγορά, με άδεια ταμεία στα εμπορικά

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2013 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:46
«Η απουσία του 13ου και του 14ου μισθού, η περικοπή του δώρου των μισθωτών, τώρα φαίνεται» τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Εμπόρων και αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ Νίκος Τζίκας περιγράφοντας στην «ΕτΔ» τη χθεσινή κίνηση στην αγορά και σε ότι αφορά στο τζίρο των εμπορικών καταστημάτων.
Η χθεσινή ηλιοφάνεια ευνοούσε για μια βόλτα στην αγορά όπου οι πολίτες δημιούργησαν το αδιαχώρητο ωστόσο στα ταμεία των εμπορικών χρημάτων επικρατούσε... «παγωνιά» καθώς ελάχιστοι συνδύασαν, βόλτα και ψώνια.
Τα εμπορικά καταστήματα της Λάρισας, στο πλαίσιο των εορτών, λειτούργησαν χθες από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Γιώργο Τσιαπλέ να σημειώνει στην «ΕτΔ» πως «η κίνηση στο εσωτερικό των μαγαζιών είναι υποτονική. Περιμένουμε να αυξηθεί η κίνηση τις επόμενες δυο ημέρες αλλά αυτό δεν αρκεί να καλύψει τις απώλειες των προηγούμενων ημερών.
Αυτή την εξέλιξη περιμέναμε και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε» κατέληξε ο κ. Τσιαπλές απευθύνοντας έκκληση στους Λαρισαίους «να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα, αφού κάθε ευρώ αγοράς μένει στην περιοχή».
 «Σήμερα» τόνισε ο κ. Τζίκας, «είναι η μοναδική ημέρα που βλέπουμε περισσότερο κόσμο στην αγορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες. Υπάρχουν και αρκετοί επισκέπτες από άλλες περιοχές και απομένει αυτό να μεταφρασθεί και σε αγορές. 
Μέχρι χθες πάντως ελάχιστοι κρατούσαν τσάντες αφού οι πολίτες έχουν περιορίσει τις αγορές στα απολύτως απαραίτητα. Λείπει ο 13ος και ο 14ο μισθός, η περικοπή του δώρου των μισθωτών, τώρα φαίνεται» κατέληξε ο κ. Τζίκας.
ΩΡΑΡΙΟ
Να σημειωθεί πως τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Δευτέρα θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ ενώ αύριο Τρίτη θα λειτουργήσουν με συνεχόμενο ωράριο από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Τα εμπορικά θα λειτουργήσουν ξανά την ερχόμενη Παρασκευή, αφού την Τετάρτη ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και την Πέμπτη, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων θα παραμείνουν κλειστά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass