Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΝΕΑ 17ΜΕΛΗ Ν.Ε. ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ

Κοινωνική παρέμβαση και εξωστρέφεια...

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:24
 Δεκαεπτά νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ με διετή θητεία και δύο αντιπροσώπους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, εξέλεξε χθες σώμα ογδόντα αντιπροσώπων του κόμματος, που έχουν αναδειχθεί από εσωκομματικές διαδικασίες, σε κάθε οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας.
Συγκεκριμένα εκλέχτηκαν οι (κατ’ αλφαβητική σειρά): Αντωνίου Νέστορας, Αρζουμανίδης Γιάννης, Αναστασίου Ελπίδα, Γελαλής Χρήστος, Γιαλαμάς Τάκης, Γκόγκος Γιώργος, Δημότσιου Αγγέλα, Κωσταρόπουλος Γ., Κολτσίδα Δανάη, Κουτσοκέρας Θανάσης, Μπαμπαλής Δημ., Παπαϊωάννου Αννα, Παπαδόπουλος Νικος, Παπαγεωργίου Πέτρος, Σαρρής Μάνθος, Χατζηκρανιώτης Αλέκος, και Ψάρρα Αννυ.
Εκπρόσωποι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εκλέχτηκαν οι κ. Γ. Αρζουμανίδης και Μάνθος Σαρρής.
Εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει η νέα Ν.Ε. για την εκλογή πενταμελούς γραμματείας και την ανάδειξη του νέου γραμματέα.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης νομαρχιακής συνδιάσκεψης του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας και στη διάρκειά του απολογισμού της δράσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, που παρουσίασε ο απερχόμενος γραμματέας αυτής κ. Πέτρος Παπαγεωργίου. Ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολιτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, σε παρεμβάσεις στη κοινωνία, στις ερχόμενες αυτοδιοικοικητικές εκλογές, αλλά και σε οργανωτικά θέματα.
Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι: «Μέσα σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα μας ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αλλάξει τις πολιτικές ισορροπίες και διεκδίκησε μέχρι τέλους την ανάληψη της κυβέρνησης παρουσιάζοντας μαζί με τη συμμετοχή του σε κάθε κίνημα αντίστασης και ένα εναλλακτικό μοντέλο διακυβέρνησης και μια κυβερνητική λύση ανατροπής και σωτηρίας και του λαού και την πατρίδας μας, με πυρήνα την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός από τις εκλογές που έφεραν το ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα με μικρή διαφορά από τη ΝΔ στο νομό μας, είχαμε ως κορυφαίο γεγονός την διεξαγωγή του πρώτου ιδρυτικού συνεδρίου ως ενιαίου πολιτικού οργανισμού. Όπου μπορούμε να μιλάμε πλέον για ενιαίο φορέα με πολιτική διακήρυξη με εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης που καθημερινά βελτιώνεται και για την ύπαρξη καταστατικού. Οι απαιτήσεις της νέας εποχής είναι εξαιρετικά αυξημένες οπότε θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη παρέμβαση γιατί υπάρχουν άλλες τέτοιες δυνατότητες. Σε αυτή τη βάση οι περισσότερες οργανώσεις του νομού προσπάθησαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών με πολιτικές παρεμβάσεις-εκδηλώσεις».
Ο κ. Παπαγεωργίου, όσο αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προέτρεψε «...οργανωμένα να δοθεί μάχη με συνδυασμούς ελπίδας και νίκης, που θα φέρουν την ανατροπή, αποφεύγοντας την εσωστρέφεια...».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass