ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» ΣΤΟ «ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΛΑΖΑ»

Καλάθι προσφοράς στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2013 14:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:18

Η μεγάλη ανάγκη που έχουν πολλές οικογένειες σήμερα στην πόλη μας, για στήριξη στην καθημερινότητά τους και να ανταπεξέλθουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, ώθησε την  Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση «Ανθρωπομάνια», σε συνεργασία με το «Pantheon Plaza», να δραστηριοποιηθούν με σκοπό να συγκεντρώνουν τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd-dvd κ.α., για να βοηθήσουν.

Γι αυτό το λόγο ένα ειδικό καλάθι συλλογής ειδών, θα είναι τοποθετημένο έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014, στον κεντρικό διάδρομο του εμπορικού κέντρου, αλλά και στο χώρο του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ), όπου κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει.

Επίσης, το Σ.Μου.Θ. στα πλαίσια της συνεργασίας του με την "Ανθρωπομάνια" και το Pantheon Plaza, διοργανώνει δύο ανοιχτά διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου  (10πμ-12μμ) με το κλασσικό γερμανικό παραμύθι "Hansel και Gretel" των αδερφών Γκρίμ και την Κυριακή  22Δεκεμβρίου  (11πμ-1μμ) με το δημοφιλές μπαλέτο "Ο Καρυοθραύστης" σε μουσική του Pyotr Ilyich Tchaikovsky.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι μικροί φίλοι θα μπορούν να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για να υποστηρίξουν τη συλλογή προϊόντων.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass