Οι καθηγητές Γερμανικών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2013 14:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:18

Η Τοπική Επιτροπή Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας ν. Λάρισας (η οποία ανήκει στην Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) στο πλαίσιο προώθησης της Γερμανικής Γλώσσας και με αμιγώς εθελοντικό χαρακτήρα θα συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων.

Οι δραστηριότητες των καθηγητών θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του Παιδικού Εργαστηρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο του Παπά και στο Παραδοσιακό Χωριό στην Κεντρική Πλατεία θα προωθούν τη Γερμανική Γλώσσα μέσω δραστηριοτήτων, όπως: παρουσίαση γερμανικών παραμυθιών,  Χριστουγεννιάτικων εθίμων της Γερμανίας, κατασκευή Χριστουγεννιάτικης κάρτας και ημερολογίου, κατασκευή στολιδιών, παιχνίδια γύρω από τα Χριστούγεννα στα γερμανικά και πολλά άλλα.

Τις δραστηριότητες θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν τόσο σχολικές τάξεις όσο και οποιοσδήποτε μικρός επισκέπτης.  Οι καθηγητές Γερμανικών του Νομού Λάρισας θα βρίσκονται: στον Μύλο του Παπά, δίπλα στο Παιδικό εργαστήρι του Δήμου για τις ημέρες Δευτέρα 9.12.2013 και Δευτέρα 23.12.2013 και, στο Παραδοσιακό Χωριό της Κεντρικής Πλατείας τις ημέρες Τετάρτη 11.12.2013, Δευτέρα 16.12.2013 και Τετάρτη 18.12.2013. Όλες αυτές τις ημέρες θα είναι εκεί πρωί (10:30 – 13:00) και απόγευμα (5 μ.μ. – 9 μ.μ.) .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass