ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ»

Σεμινάρια comics στη Λάρισα

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2013 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:17

 

 

 

Με εισαγωγή στο σκίτσο του κόμικς ξεκινάει το σεμινάριο comics στη Λάρισα. Σε 36 ώρες που διαρκεί ο α’ κύκλος ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκπαιδευτεί για την ανάλυση και διδασκαλία των τεχνικών της κάθε σχολής κόμικς, (Γαλλοβελγική/γελοιογραφική, manga/Ιαπωνική, superhero/Αμερικάνικη) καθώς και τη δημιουργία των "καρέ", της σελίδας και του ρυθμού της ροής μιας ιστορίας κόμικς. 

 

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Αποστόλης Ιωάννου ο οποίος σκιτσογραφεί τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη εκφραστικότητα κι σαφή επιτυχία. Έχει εικονογραφήσει βιβλία και παιδικά παραμύθια, ενώ δημιουργεί και κόμιξ. Ιστορίες του έχουν δημοσιευθεί σε φάνζιν.

Το πρώτο του ολοκληρωμένο κόμικ, το «Βαθύ δάσος» (στοιχεία εδώ) κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Comicdom press, ενώ ο ίδιος συμμετείχε και στο Com Festival 2013 που κάθε χρόνο διεξάγεται στην Αθήνα.

Επίσης, έχει εικονογραφήσει το περυσινό παραμύθι του «Μύλου των Ξωτικών», με τίτλο «Ο Τρικαλένιος και η Ληθένια», του Δημήτρη Τσιόκα (στοιχεία για αυτό, αλλά και για άλλα σκίτσα, στο προσωπικό του ιστολόγιο http://blackbirdzoo.blogspot.gr/)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 230€ για ιδιώτες ενώ για Φοιτητές, Άνεργους, μέλη των «Π.Ε.Γ» και Πολύτεκνους το κόστος είναι 200€. Στα συμμετοχή περιλαμβάνονται τα υλικά σχεδίασης και οι Σημειώσεις:

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείτε σε συνεργασία με την "ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ" (Κουμουνδούρου 42-Λάρισα) ενώ οι ενδιαφέρομενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους εξής τρόπους : www.politesengnosei.gr 6983430065 ή 6980218621 (10.00-14.00/18.00-21.00)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass