Σεμινάριο για το συναισθηματικό τραπέζι των γιορτών

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2013 14:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:14

 

 

Βιωματικό σεμινάριο, με θέμα «Το «συναισθηματικό» τραπέζι των εορτών. Οι σχέσεις μας με την οικογένεια», οργανώνει το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α), (οδός Μ. Αλεξάνδρου 21), την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου  και τις ώρες 17:00 - 21:00.

Συντονίστριες θα είναι οι κ.κ. Σίλια Μπατρακούλη, MSc., Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας και Ζεύγους και η  Έλλη Παπαδημητρίου, BA. Ψυχολογίας, Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια Ομάδας και Οικογένειας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στη Γραμματεία του Ινστιτούτου, στο τηλέφωνο 2410 258040. 

Ενδεικτικά για το θέμα που θα αναπτυχθεί, το ΙΨΑ ανακοινώνει μεταξύ άλλων: « Οι εορταστικές συνθήκες και συνήθειες μας «υποχρεώνουν» να αντιμετωπίσουμε όψεις της πραγματικότητας της ζωής μας, των σημαντικών σχέσεων μας με τον σύντροφο και την οικογένειά μας αλλά κυρίως του εαυτού μας, που στην καθημερινότητα αγνοούμε και παρακάμπτουμε με την δικαιολογία ότι μας «κυνηγάνε οι υποχρεώσεις». Στο βιωματικό σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε αλλά και να απαντήσουμε σε ερωτήματα όπως: Έχουμε το δικαίωμα να μην είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με «το πνεύμα των ημερών»; Μπορούμε και θέλουμε να γιορτάσουμε παρέα με συγγενείς και φίλους; Μπορούμε να μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους ελεύθερα, πραγματικά συναισθήματα και να καλύψουμε τις πραγματικές μας ανάγκες; Μπορούμε να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός ή πρέπει πάλι να παίξουμε ρόλους που ταιριάζουν στις προσδοκίες και τις ανάγκες των άλλων;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass