Ηλεκτροκίνηση στη ΔΕΥΑΛ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2013 22:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:57

 

Έχοντας θέσει ως ένα από τους βασικούς στόχους της την εξοικονόμηση ενέργειας και τη προστασία του περιβάλλοντος, η  ΔΕΥΑΛ προχώρησε πρόσφατα στην προμήθεια δύο ηλεκτροκίνητων δικύκλων (τύπου scooter) τα οποία διέθεσε στους υπαλλήλους που ασχολούνται με τη διανομή των λογαριασμών και τη  διακίνηση γενικότερα της αλληλογραφίας της επιχείρησης και οι οποίοι κινούνται κατά βάση στο κέντρο της πόλης.

Τα ηλεκτροκίνητα scooters είναι απολύτως οικολογικά αφού εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους ενώ είναι ότι είναι και εντελώς αθόρυβα κατά τη λειτουργία τους. Πρόκειται για ένα μεταφορικό μέσο ασφαλές, σύγχρονο, με μοντέρνο σχεδιασμό, με ικανοποιητικές επιδόσεις, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης και κόστος μετακίνησης που είναι χαμηλότερο ακόμα και από το κόστος χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η προμήθεια των δύο ηλεκτροκίνητων scooters αποτελεί το πρώτο βήμα πιλοτικής εφαρμογής της ηλεκτροκίνησης στη ΔΕΥΑΛ με σκοπό την αντικατάσταση -σε βάθος χρόνου- του μεγαλύτερου δυνατού τμήματος του στόλου οχημάτων της επιχείρησης από ηλεκτροκίνητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass