Η κάρα του Αγίου Ραφαήλ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 15 Νοε 2013 17:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:54

 

Την κάρα του νεοφανούς μάρτυρα Αγίου Ραφαήλ από τη Μυτιλήνη, θα υποδεχτεί η ενορία Αγίου Νικολάου, ο ιερός κλήρος, οι πιστοί και η Λάρισα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, με επικεφαλής τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο. Η κάρα, θα παραμείνει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου και καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες, με το εξής πρόγραμμα:

Το απόγευμα της Κυριακής 5:30: Υποδοχή της Αγίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στα προπύλαια του ναού και πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη κ. Ιγνατίου. Δευτέρα 18 Νοεμβρίου: Το πρωί: θεία λειτουργία. Το απόγευμα 5:00: Εσπερινός και παράκληση τον Αγίων. Τρίτη 19 Νοεμβρίου: Το πρωί:  Θεία λειτουργία. Απόγευμα 5:00: Εσπερινός και κήρυγμα από το σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο. Τετάρτη 20 Νοεμβρίου: Το πρωί: Θεία λειτουργία. Το βράδυ στις 9:00: Ιερά κατανυκτική αγρυπνία, ιερουργούντος του μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, για τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.  

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου: Το πρωί: Θεία λειτουργία για τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Το απόγευμα 5:0: Εσπερινός και Χαιρετισμοί των αγίων. Παρασκευή 22 Νοεμβρίου: Το πρωί: Θεία λειτουργία. Το απόγευμα 5:00: Εσπερινός και παράκληση των αγίων. Σάββατο 23 Νοεμβρίου: Το πρωί: Θεία λειτουργία. Το απόγευμα στις 5:00: Εσπερινός. Κυριακή 24 Νοεμβρίου: Το πρωί: Αρχιερατική θεία λειτουργία. Το βράδυ στις 9:00: Ιερά κατανυκτική αγρυπνία. Δευτέρα 25 Νοεμβρίου: Το πρωί: Θεία λειτουργία. Το απόγευμα 5:00: Εσπερινός και παράκληση των αγίων. Τρίτη 26 Νοεμβρίου: Το πρωί: Θεία λειτουργία. Το απόγευμα στις 6:00: Ευχέλαιο από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass