ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

3.000 Λαρισαίοι αγόρασαν «Χωρίς Μεσάζοντες»

Δημοσίευση: 13 Νοε 2013 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:53
Κοντά στους 3.000 Λαρισαίους συνέρρευσαν το Σάββατο στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, για να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς μέλι, αλεύρι, ρύζι και πατάτες από τη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες», που διοργάνωσαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας.
Όπως σημειώνεται από τους Ενεργούς Πολίτες «θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες της Λάρισας, που μας εμπιστεύτηκαν για την προμήθεια αγνών ελληνικών προϊόντων, από Έλληνες παραγωγούς, και με υπομονή και κατανόηση συνέβαλαν, ώστε η δράση να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία! Η συμμετοχή τους, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!
Όμως αυτό το δύσκολο εγχείρημα θα ήταν αδύνατον να επιτευχθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία, χωρίς τη φιλότιμη προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, την υπομονή και το ευγενικό χαμόγελο των 120 εθελοντών των Εν.Πο.Λ.!
Τους αξίζει ένα τεράστιο «εύγε», γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα, ότι ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και ο λαός μας, υπάρχουν ευαίσθητοι συνειδητοποιημένοι Πολίτες, που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη βολική θαλπωρή του καναπέ τους, και να τολμήσουν να κάνουν τα ευγενή οράματά τους πράξη, προς όφελος της κοινωνίας!
Με αυταπάρνηση, ενθουσιασμό, κέφι για δουλειά και προσφορά, σχεδίασαν τη δράση, στελέχωσαν τα διάφορα πόστα, μόχθησαν για να μπορέσουν οι πολίτες να προμηθευτούν ποιοτικά προϊόντα σε φθηνές τιμές, οι παραγωγοί να καρπωθούν τον κόπο της δουλειάς τους χωρίς μεσάζοντες, αλλά και να ανακουφιστούν και 165 οικογένειες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, και που θα επωφεληθούν από τα τρόφιμα που εξασφαλίσαμε από τους παραγωγούς, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου!
Οι εθελοντές των Εν. Πο. Λ., αποτελούν θετικά παραδείγματα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας Πολίτης που αγαπάει πραγματικά τον τόπο του και τους συμπολίτες του! Ας γίνουν Ενεργοί Πολίτες όλοι οι Λαρισαίοι, για να νιώσουν κι αυτοί την ψυχική ικανοποίηση που απορρέει από το μεγαλείο της προσφοράς και του εθελοντισμού!».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass