Λήστεψαν επιβάτες …τρακτέρ στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 11 Νοε 2013 18:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:49

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει  οι γνωστοί άγνωστοι στην περιοχή του Τυρνάβου, οι οποίοι κλέβουν ό, τι βρουν σε αγροτικές – κτηνοτροφικές περιοχές, αλλά και εντός της πόλης του Τυρνάβου.

Αυτή τη φορά  η θρασύτητά τους ξεπέρασε κάθε όριο, αφού οι ληστές έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ακινητοποίησαν τρακτέρ όπου επάνω σε αυτό βρίσκονταν δύο ηλικιωμένοι Τυρναβίτες και ο οποίοι  πήγαιναν στο ποιμνιοστάσιό τους να φροντίσουν τα ζώα τους. Οι δύο παθόντες, αδέλφια, οι οποίοι μένουν μόνοι τους, σύμφωνα με πληροφορίες  δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στους ληστές που βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά τους. Το περιστατικό συνέβη προχθές  το πρωί στην περιοχή «Πλάγια» του Τυρνάβου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με  ανακοίνωση  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αγνώστων δραστών που διέπραξαν τη ληστεία σε βάρος των δύο Τυρναβιτών, ηλικίας 73 και 82 ετών. Οι δύο ηλικιωμένοι κινούνταν με γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) και οι  δράστες επιβιβάστηκαν σ’ αυτό. Με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος τους, ακινητοποίησαν το όχημα και τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. 

Μετά το χθεσινό περιστατικό κάτοικοι του Τυρνάβου  και του δήμου γενικότερα, προειδοποιούν,  ότι θα αναγκαστούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους για  να προστατέψουν  τους ίδιους, τις οικογένειές τους και την περιουσία τους.

Επίσης αναφερόμενος ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος στο νέο κρούσμα, όχι αυτή τη φορά κλοπής, αλλά ληστείας επανέλαβε χθες την πάγια έκκληση του Δήμου Τυρνάβου να ενισχυθεί με περισσότερο προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, ώστε με την περισσότερη αστυνόμευση να περιοριστούν ανάλογα κρούσματα και οι δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass