ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ

Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγιά

Δημοσίευση: 09 Νοε 2013 21:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:48
  
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε», του Νίκου Γουργιώτη)
«Δημιουργούμε έναν χώρο συνάντησης ανθρώπων, όπου θα ανταλλάσσουν τις απόψεις τους, τις ανησυχίες τους, τις αγωνίες τους, έναν χώρο δράσης, αλληλεγγύης, μα πάνω απ’ όλα δημοκρατίας».
Με τα λόγια αυτά και με την επισήμανση πως «σκοπός και στόχος είναι η ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου» κηρύχθηκε η επίσημη έναρξη λειτουργίας του γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγιά από τον συντονιστή της Χρήστο Καββαδία.
Τα εγκαίνια του γραφείου, που βρίσκονται στον κεντρικό πεζόδρομο της κωμόπολης, έναντι του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς και πρώην Αγροτικής, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, παρουσία τοπικών στελεχών, αλλά και της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, όπως του συντονιστή της Πέτρου Παπαγεωργίου και του μέλους της νομαρχιακής γραμματείας Τάκη Γιαλαμά.
Ο κ. Παπαγεωργίου, μάλιστα, στην ομιλία του, κάλεσε τον κόσμο σε αγώνα «κατά της αντιλαϊκής πολιτικής που ρημάζει και κατασπαράζει τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας», χαρακτήρισε «αδίστακτη και εγκληματική την επίθεση της κυβέρνησης στα κεκτημένα με αγώνες του ελληνικού λαού», ενώ επιχειρηματολογώντας στο σύνθημα «δεν θα σταματήσουν αυτοί αν δεν τους σταματήσουμε εμείς» τόνισε πως «μόνος δρόμος είναι η πλήρης ρήξη με το σύστημα προκειμένου με λαϊκή κινητοποίηση να έλθει η πολυπόθητη ανατροπή».
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Γιαλαμάς καλώντας όλους τους Αγιώτες να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους, είτε οργανωμένα, είτε μεμονωμένα, στη δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας. «Θέλουμε» είπε «μια άλλη πολιτική που να στέκεται δίπλα στον πολίτη, στον αγρότη, στον επαγγελματία, στον συνταξιούχο, στη νεολαία. Βρισκόμαστε σε ένα κομμάτι του νομού με δημοκρατική παράδοση και αγώνες και ζητάμε από τους αριστερούς και δημοκράτες της Αγιάς να μας πλαισιώσουν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass