ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ.Ε.ΔΗ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ –Γ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 02 Νοε 2013 21:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:39
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Πραγματοποιήθηκε στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου ομιλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, από την Κ.Ε.ΔΗ.Τ. και το τμήμα Μαστογραφίας του Γ.Ν. Λάρισας η ανοιχτή εκδήλωση – ημερίδα με θέμα «Προληπτικός έλεγχος του μαστού ».
Στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου ανταποκρίθηκαν και παρακολούθησαν πάρα πολλές γυναίκες από την πόλη.
Με σύνθημα « Αγαπώ και φροντίζω τον εαυτό μου» ξεκίνησε την ομιλία του καλωσορίζοντας όλες τις γυναίκες ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. κ. Σάμερ Αθανάσιος Μ. Αμάρι, ο οποίος τόνισε πως πρέπει όλο και περισσότερες γυναίκες να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερώνονται σχετικά με τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του μαστού και τις προέτρεψε να κάνουν τον καθιερωμένο έλεγχο ακόμη και όταν όλα μπορεί να φαίνονται φυσιολογικά, ενώ συνεχάρη τον Διευθυντή, τους τεχνολόγους του Κέντρου Υγείας και του Γ. Ν. Λάρισας, τη μαία αλλά και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την εξαίρετη δουλειά τους και τη βοήθεια που προσέφεραν σε όσες γυναίκες επισκέφθηκαν την κινητή μονάδα μαστογραφίας για τον καθιερωμένο έλεγχο την περίοδο αυτή.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν η κ. Κλέτα Ελένη Διευθύντρια του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος Μαστογραφίας του Γ.Ν. Λάρισας και η κ. Νανούλη Αθηνά Επιμελήτρια του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος Μαστογραφίας του Γ.Ν. Λάρισας, οι οποίες με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις παρευρισκόμενες για το τι είναι προληπτικός έλεγχος, πώς αυτός γίνεται και κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται γιατί όπως ανέφεραν: «ο έλεγχος σώζει ζωές ».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε σε όλες τις γυναίκες ενημερωτικό έντυπο καθώς και ένα ροζ κορδελάκι σε σχήμα φιόγκου, σύμβολο κατά του καρκίνου του μαστού.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass