ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Τύρναβος τίμησε το «ΟΧΙ» του ‘40

* ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2013 1:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:34
  
ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με τη βοήθεια και του καλού καιρού γιορτάστηκε και στον Δήμο Τυρνάβου, με κάθε επισημότητα η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου του 1940 με τη συμμετοχή του λαού και των αρχών της περιοχής. Εντυπωσιακή ήταν και φέτος η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην πόλη του Τυρνάβου την οποία χειροκρότησαν έντονα οι πολίτες.
Αναλυτικότερα, προχθές Δευτέρα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου, προεξάρχοντος του αρχιερατικού επιτρόπου Τυρνάβου αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού.
 Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία της πόλης εψάλη επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες νεκρούς και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια αγγλικών του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος» κ. Ράνια Ροκκά - Ροντούλη.
Ακολούθησε παρέλαση των μαθητών των σχολείων του Τυρνάβου και στρατιωτικού τμήματος.
Στις φετινές εκδηλώσεις στον Τύρναβο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος, ο πρόεδρος του Περιφεριακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Ζώης, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στέλιος Ροντούλης, η διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Στυλιανή - Μαρία Στράτου, ο διοικητής της ΔΕΜΥ κ. Χρήστος Ακριβούλης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Γεώργιος Πατσιαούρας , ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου Αντώνης Λιάνος, οι τέως δήμαρχοι Τυρνάβου κ. Δημήτριος Νασίκας και Αθανάσιος Νασίκας, ο διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του δήμου κ. Πέτρος Οντούλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων, σωματείων κ.ά.
ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Ανάλογες ήταν και οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Αμπελώνα. Το πρωί εψάλη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμπελώνα, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών των δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα κ. Αναστασία Καρρά. Τον Δήμο Τυρνάβου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος και για θέματα Αμπελώνα κ. Δημήτριος Νταβαρούκας ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Χαλούλης, η τέως δήμαρχος Αμπελώνα και νυν δημοτική σύμβουλος κ. Αναστασίας Ψύρρα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Δ. Καστώρης και Κ. Μπελόγιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φωτεινή Κυρίτση – Νταφούλη και κ. Μάκης Αβραμούλης.
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass