ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗΣ

Προβληματισμός γονέων 3ου Δημοτικού Ελασσόνας

* ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2013 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:58
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
«Χωρίς να έχουμε καμιά αντιδικία με τους γονείς και κηδεμόνες του
Δημοτικού Γαλανόβρυσης δεδομένης πλέον της αύξησης του αριθμού των μαθητών χωρίς παράλληλα να έχουν διορθωθεί τα φλέγοντα προβλήματά μας (έλλειψη καθαριστριών στο ωράριο λειτουργίας, έλεγχος και καθαρισμός τουαλετών, αντικατάσταση μέρους εγκατάστασης τουαλετών, μετακίνηση μαθητών), αποφασίσαμε να προβούμε σε δεύτερη συνάντηση – γενική συνέλευση γονέων – κηδεμόνων με αρχαιρεσίες την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα. Κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων του συγχωνευμένου με τη Γαλανόβρυση 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας». Αυτό τονίζεται, ανάμεσα στα άλλα, σε ενημέρωση – ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελασσόνας.
Προβληματισμένοι και θορυβημένοι εμφανίζονται οι γονείς και κηδεμόνες με την αιφνίδια συγχώνευση του 3ου Δημοτικού Ελασσόνας με το Δημοτικό Γαλανόβρυσης, κάνοντας λόγο για παρενέργειες και προβλήματα δημιουργεί αυτό στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση – ενημέρωση που αναφέρει:
«Θορυβημένος ο Σύλλογός μας από φήμες και δημοσιεύματα ότι επίκειται συγχώνευση 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και Δημοτικού Σχολείου Γαλανόβρυσης συγκάλεσε Γενική Συνέλευση στις 13 Ιουνίου 2013. Άμεσα ορίστηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου Διδασκόντων για το θέμα με παρόντες το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, εκπροσώπους των διδασκόντων και της διεύθυνσης, καθώς και του προεδρείου του Συλλόγου Δασκάλων Επαρχίας Ελασσόνας.
Στο άτυπο αυτό σχολικό συμβούλιο ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων μας καθησύχασε πως αποκλείεται να γίνει συγχώνευση έχοντας τη διαβεβαίωση, τόσο από πλευράς Δήμου όσο και από τη Διεύθυνση στη Λάρισα πως θα γίνει ανάκληση ή αναβολή της συγχώνευσης και για φέτος.
Καθησυχασμένοι λοιπόν και επαναπαυμένοι από χείλη επίσημων και
απολύτως αξιόπιστων για μας προσώπων αποχαιρετήσαμε τους δασκάλους των παιδιών μας για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Στην έναρξη της νέας χρονιάς αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ενημέρωση από κάποιο θεσμικό παράγοντα ή φορέα είδαμε να κάνει Αγιασμό μαζί μας και το σχολείο της Γαλανόβρυσης.
Σοκαρισμένοι και προβληματισμένοι από τις εξελίξεις την επομένη κιόλας παρακολουθήσαμε την πρώτη παρενέργεια της συγχώνευσης: την έντονη διαμαρτυρία και καταγγελία στον Τύπο γονέων και κηδεμόνων σχετικά με τη μικρή αίθουσα του Β1, πρόβλημα το οποίο ευτυχώς ξεπεράστηκε.
Χωρίς να έχουμε καμιά αντιδικία με τους γονείς και κηδεμόνες του
Δημοτικού Γαλανόβρυσης δεδομένης πλέον της αύξησης του αριθμού των μαθητών χωρίς παράλληλα να έχουν διορθωθεί τα φλέγοντα προβλήματά μας(έλλειψη καθαριστριών στο ωράριο λειτουργίας, έλεγχος και καθαρισμός τουαλετών, αντικατάσταση μέρους εγκατάστασης τουαλετών, μετακίνηση μαθητών), αποφασίσαμε να προβούμε στην τελευταία μας Γενική Συνέλευση στις 26 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη, 4 το απόγευμα, και σε διαδικασία εκλογών για να προκύψει το νέο σχήμα του Δ.Σ. στο οποίο θα εκπροσωπούνται και οι γονείς από Γαλανόβρυση.
Η συνάντηση απέβη άκαρπη λόγω έλλειψης απαρτίας των δύο τρίτων των μελών του συλλόγου μας και έτσι ορίστηκε δεύτερη συνάντηση για
αρχαιρεσίες την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα.
Κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των Γονέων και Κηδεμόνων του συγχωνευμένου με τη Γαλανόβρυση 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass