ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ

«Ασπάζεται τις απόψεις Λαζαρίδη και Βορίδη»

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 22:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50

Στον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κ. Χρ. Κέλλα, απαντά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, αναφέροντας τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο του κ. Κέλλα, βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ., στην εφημερίδα Ελευθερία της 22/09/2013, όπου ασπάζεται πλήρως τις “επικίνδυνες” απόψεις του κ. Λαζαρίδη και κ. Βορίδη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο τραγικό περιστατικό της δολοφονίας και λέει ότι “δεν έχει σημασία σε ποιό πολιτικό χώρο άνηκε το θύμα και ο θύτης”, ενώ πρόσθεσε ότι “η οικονομική κρίση αργά ή γρήγορα θα περάσει και το θέμα είναι τί θα αφήσει πίσω”. Κλείνει, δε, με την επισήμανση ότι “όλοι έχουμε στο μυαλό μας σε ποια αδιέξοδα οδηγούν οι ακραίες επιλογές, απ’ όποια πλευρά και αν γίνονται”.

Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λάρισας έχουμε να επισημάνουμε τα εξής: σε μεγάλο βαθμό, για τα όσα διαδραματίζονται, υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση και η μνημονιακή πολιτική που έχει ακολουθήσει, η οποία έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους και έχει καταστρέψει την μεσαία τάξη. Είναι η ίδια κυβέρνηση που με την πολιτική της έχει φτάσει την χώρα στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, έφτασε την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη, κατέστρεψε το όποιο κοινωνικό κράτος, και, υιοθετώντας ακροδεξιά ατζέντα, έσπρωξε ένα τμήμα των πολιτών στο ναζιστικό μόρφωμα. Και εν τέλει, είναι αύτη η κυβέρνηση που με την ανιστόρητη θεωρία περί των “δύο άκρων” προσπαθεί να πείσει πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ταυτίζεται με την Χρυσή Αυγή, ενώ μέχρι πρότινος ερωτοτροπούσε με τη Χ.Α. για μελλοντικό κυβερνητικό σύμμαχο για να επιβάλλει την αντιλαϊκή πολιτική της στο σύνολο της κοινωνίας.

Εξάλλου, ο ισχυρισμός για συγκάλυψη της Χ.Α. από την κυβέρνηση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τόσους μήνες οι τριάντα δύο (32) φάκελοι με τις “έκνομες δραστηριότητες” δεν είχαν ελεγχθεί, δεν είχε ασκηθεί καμία δίωξη και, μόνο μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα,  ο κ. Δένδιας έστειλε τους φακέλους στη δικαιοσύνη. Να θυμίσουμε ότι προ μηνών η κυβέρνηση είχε αρνηθεί να ψηφίσει η Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα περιόριζε την δράση της Χ.Α..

Όλη αυτήν την πολιτική την ασπάζεται, προφανώς, και ο κ. Κέλλας, αφού αυτοί οι επικίνδυνοι συμψηφισμοί φαίνονται στο άρθρο του. Είναι τουλάχιστον προκλητικό εκ μέρους του να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας, του θυμίζουμε απλώς ότι ο λαός έχει και μνήμη και κρίση. Ας κοιτάξει στον καθρέφτη του για να δει με τις απόψεις που εκφράζει, σε ποιό άκρο ανήκει.

Όσον αφορά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα συνεχίσει αταλάντευτα την πολιτική του για ανατροπή αυτής της αδιέξοδης αντιλαϊκής πολιτικής, θα συνεχίσει να παλεύει για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στον τόπο μας, συντρίβοντας, με το σύνολο της κοινωνίας, το σύνολο της φασιστικής απειλής.»

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass