ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ»

Επικηρύχτηκε με 1000 ευρώ ο δηλητηριαστής σκύλων του Συκουρίου

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2013 17:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:35

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν με δυναμικό τρόπο, οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», σχετικά με την αποτρόπαια πράξη που αποκαλύφθηκε την Κυριακή στο Συκούριο Λάρισας, μετά από σχετικό ρεπορτάζ της «Ε», για την μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων από αγνώστους. Συγκεκριμένα, επικηρύσσουν το «ανθρωπόμορφο τέρας», όπως αποκαλούν τον δράστη σε ανακοίνωση τους, με το ποσό των 1.000 ευρώ ενώ την «επικήρυξη» έχουν κοινοποιήσει και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Να επισημάνουμε, ότι και σήμερα η «Ε» είχε αναφορά σε ανάλογο περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτων σκύλων στο Αργυροπούλι Τυρνάβου και μάλιστα κατ εξακολούθηση.

Η επικήρυξη

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση των «Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας» που είναι μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό σωματείο, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

 « Με το ποσό των 1.000 ευρώ το ανθρωπόμορφο τέρας που την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 σκόρπισε τον θάνατο με φόλες στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας με αποτέλεσμα να «φύγουν» από την ζωή βασανιστικά και με αφόρητους πόνους δεκαέξι ζώα, σκυλιά και γάτες, εκ των οποίων τα δεκατέσσερα ήταν δεσποζόμενα. Τις φόλες μάλιστα ο δολοφόνος δεν δίστασε να ρίξει κυρίως στην πλατεία του Συκουρίου αδιαφορώντας ακόμα και για τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα καθημερινά εκεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα και ανώνυμη που θα μπορέσει να οδηγήσει στην σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του δράστη παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο: wup 6987166598.

 Το παρόν κοινοποιείται και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας καθ' ύλην αρμόδια για την εξέταση κάθε είδους πληροφορίας - καταγγελίας, απ  όπου και αν προέρχεται, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, αναφορικά με περιστατικά θανάτωσης ζώων όπως αυτή θεσπίζεται δυνάμει των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα και της 30ης Μαρτίου 2012 διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass