ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανεξάρτητοι Έλληνες χωρίς θερινές διακοπές

*Τον Σεπτέμβριο οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη οργάνων *Προετοιμάζονται οι λίστες υποψηφίων βουλευτών δια παν ενδεχόμενο

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2013 23:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:39
«Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι για μας δεν υπάρχουν θερινές διακοπές. Οφείλουμε να δυναμώσουμε, να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες στην οργάνωσή μας», τόνισε ο γεν. γραμματέας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρος Γαληνός, πρώην βουλευτής Λέσβου, στο πλαίσιο της συνεδρίασης, χθες στη Λάρισα, στο «Φρούριο», των τεσσάρων συντονιστικών νομαρχιακών επιτροπών Θεσσαλίας των ΑΝ. ΕΛ.«Δίνουμε έναν αγώνα ευθύνης, επιτελούμε το πατριωτικό μας καθήκον», συνέχισε ο κ. Γαληνός. «Όταν μέρα με τη μέρα, κομμάτι το κομμάτι η πατρίδα μας παραδίδεται στους ξένους τοκογλύφους δανειστές δεν υπάρχει περιθώριο για επανάπαυση. Πρέπει να νατρέψουμε τις εθελόδουλες πολιτικές που ακολουθούνται περισσότερο από τρία χρόνια τώρα…»Ο γ. γραμματέας των ΑΝ. ΕΛ. ανέφερε επίσης ότι για τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί οι εσωκινηματικές εκλογές, οπότε με την ψήφο των μελών θα αναδειχθούν τα νέα συντονιστικά όργανα, για πρώτη φορά εκλεγμένα από τη βάση. Και αποκάλυψε ότι, επειδή το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν έτοιμες τις βουλευτικές υποψηφιότητες. Πρόκειται για ανθρώπους, όπως είπε, που οι τοπικές κοινωνίες θεωρούν ως καταλληλότερους. *Μετά την ανάδειξή του στην κεντρική Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος και την ανάληψη της ευθύνης για την πολιτική δραστηριότητα στις περιοχές της Ηπείρου, των νησιών του Ιονίου και τμήματος της Στ. Ελλάδας, ο απελθών συντονιστής Θεσσαλίας των ΑΝ. ΕΛ. Μιχάλης Σακελλάρης, παρουσίασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τους διαδόχους του: συντονιστής Θεσσαλίας στο οργανωτικό κομμάτι ανέλαβε ο Ελασσονίτης δικηγόρος Αλέκος Γεωργούλας και στο πολιτικό μέρος ο εκ Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass