Γρ. Καλαγιάς: Έτσι θα πορευθούμε ως αντιπολίτευση

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2014 15:59 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:49

 

«Θα κάνουμε ότι περνά από τα χέρια μας για μια ισχυρή, αποτελεσματική και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια των αρχών που θα αποσκοπεί στην βελτίωση της ζωής των πολιτών και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια κακοδιαχείρισης ή άνισης μεταχείρισης».

Αυτά υποστηρίζει, σε ανακοίνωση της η παράταξη «Δώτιον Πεδίον» για το δήμο Αγιάς του Γρηγόρη Καλαγιά και προσθέτει: «Λίγες ημέρες μετά και την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών, είναι νομίζω απαραίτητο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους δημότες του δήμου Αγιάς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αλλά και σ' αυτούς που δεν μας εμπιστεύθηκαν αλλά σεβάστηκαν τον αγώνα μας. Επιθυμία μας ήταν να φέρουμε στο δήμο μια νέα άποψη για την διοίκηση. Πιο ορθολογική, πιο δίκαιη, πιο συμμετοχική και πιο διαφανή. Αγωνιστήκαμε γι' αυτό με υπομονή  και εντιμότητα, αλλά κυρίως με συλλογικότητα και σεβασμό στις αρχές μας και τους συμπολίτες μας. Απέναντί μας είχαμε ένα αντίπαλο σύστημα ισχυρά δικτυωμένο μετά από τόσα χρόνια στην εξουσία. Δυστυχώς η ανατροπή δεν έγινε. Οι αιτίες είναι πολλές, άλλες εμφανείς και άλλες όχι και οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Όμως παρά την απογοήτευση της ήττας, αισθανόμαστε δικαιωμένοι και εν μέρει κερδισμένοι. Δικαιωμένοι γιατί σχεδόν οι μισοί πολίτες του δήμου πίστεψαν σε μας. Κερδισμένοι γιατί μέσα από τον αγώνα που κάναμε ήρθαμε όλοι μας πολύ κοντά στους κατοίκους και γίναμε κοινωνοί των προβλημάτων τους. Αυτά τα δύο από μόνα τους αποτελούν έναν πλούτο. Έναν πλούτο που δεν πρόκειται να αφήσουμε ανεκμετάλλευτο. Αισθανόμαστε όμως και μια βαριά ευθύνη. Την ευθύνη που μας αναθέτει ο κόσμος της Αγιάς μέσα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο αποφασίσατε να βρίσκονται από μέρους μας παλιοί και έμπειροι αλλά και νέοι με περίσσεια όρεξη. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι περνά από τα χέρια μας για μια ισχυρή, αποτελεσματική και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Θα είμαστε αρωγοί  σε κάθε προσπάθεια των αρχών που θα αποσκοπεί στην βελτίωση της ζωής των πολιτών και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια κακοδιαχείρισης ή άνισης μεταχείρισης. Να είστε όμως επίσης σίγουροι ότι αυτόν τον "πλούτο" δεν θα τον αφήσουμε να πάει χαμένος. Η εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό μας θα είναι το πρώτο λιθαράκι για να αρχίσει μια περίοδος προετοιμασίας,  ώστε να είμαστε σε λίγο καιρό έτοιμοι να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες του τόπου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass