ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΦΡΟΥΡΙΟ» ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Βραβεύτηκαν όλες οι πρόεδροι για την προσφορά τους

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2014 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:42

 

Οι «Φίλες της Αγάπης» με μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησαν χθες βράδυ στο «Φρούριο», έκλεισαν τον κύκλο των δραστηριοτήτων τους για τη φετινή χρονιά.

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην προσφορά και συγκεκριμένα σε όλες τις κυρίες, που διετέλεσαν πρόεδροι του συλλόγου από την ίδρυση του στη Λάρισα το 1976, μέχρι και σήμερα.

Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν κατά σειρά όλες οι πρώην πρόεδροι του φιλανθρωπικού συλλόγου της πόλης.

Αρχικά η πρώτη πρόεδρος και ιδρύτρια του συλλόγου κ. Δανάη Μπλάνα, η κ. Εύη Κατσίγρα, η κ. Θεοδώρα Αραμπατζή, η κ. Βάσω Θεοδωρίκα και η νυν πρόεδρος κ. Μπούλα Στεργίου.

Σε όλες δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, ενθύμιο για όλα όσα ανιδιοτελώς προσέφεραν, η κάθε μία από την πλευρά της για τις ανάγκες του συλλόγου.

Όλες τις κυρίες καλωσόρισε στην εκδήλωση η νυν πρόεδρος κ. Μπούλα Στεργίου η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «Αποτελεί ηθικό χρέος για την παρούσα διοίκηση να τιμήσει όλες όσες εργάστηκαν άοκνα για να βοηθηθούν άνθρωποι και οικογένειες της πόλης που είχαν οικονομικά προβλήματα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτές τις κυρίες είναι να τις τιμήσουμε και εμείς οι μεταγενέστερες να συνεχίσουμε το έργο τους με την ίδια θέρμη».

Επίσης στην εκδήλωση τιμήθηκαν και μέλη διοικητικών συμβουλίων του συλλόγου, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Αποστολόπουλος, τραγούδησε για όλες τις παρευρισκόμενες, χαρίζοντας μια αξέχαστη μουσική βραδιά με κομμάτια όλων των εποχών και για όλα τα γούστα.

Σ.Ο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass