ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι «άρχοντες» των συνοικιών...

* Και οι εκλεγέντες κοινοτικοί σύμβουλοι Γιάννουλης, Φαλάνης και Τερψιθέας

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2014 22:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:24

Η κατανομή των εδρών στα 11μελή Διαμερισματικά Συμβούλια αλλά και στις 5μελείς Δημοτικές Κοινότητες της Λάρισας καθώς και τα ονόματα των εκλεγμένων συμβούλων ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο. Σε κάθε Διαμερισματικό εκλέγονται 7 σύμβουλοι από τη νικήτρια παράταξη των εκλογών και οι υπόλοιποι 4 από τις αντιπολιτευόμενες. Η αντίστοιχη αναλογία στις κοινότητες είναι 3 προς 2. Αναλυτικά:

- Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας 1ου Διαμερίσματος εκλέγονται κατά σειρά σταυρών οι ΔΑΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΦΑΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΖΑΧΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται η ΣΑΞΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ), με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, με την «Ανθρώπινη Πόλη» του Ε. Νασιώκα ο ΤΡΙΜΜΗΣ ΘΩΜΑΣ και με τη «Νέα Λάρισα» του Ντ. Διαμάντου η ΑΠΡΙΛΗ ΣΟΦΙΑ.

- Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας 2ου Διαμερίσματος εκλέγονται οι ΧΑΤΖΗΓΡΙΒΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΜΟΥΛΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ, ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΗ (ΡΕΤΑ), ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΤΖΑΝΗ-ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑ ΑΓΛΑΪΑ, ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΜΑΡΘΑ (ΜΟΡΦΩ), ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται η ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΟΥ – ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, με την «Ανθρώπινη Πόλη» του Ε. Νασιώκα ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και με τη «Νέα Λάρισα» του Ντ. Διαμάντου η ΣΟΥΦΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

-Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας 3ου Διαμερίσματος εκλέγονται οι ΖΕΒΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΙΟΤΖΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΚIΒΡΑΚΙΔΟΥ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ), ΧΙΟΝΑΡΙΔΗ-ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΞΕΝΙΑ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται ο ΤΣΙΟΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΜΙΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ , με την «Ανθρώπινη Πόλη» του Ε. Νασιώκα ο ΚΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και με τη «Νέα Λάρισα» του Ντ. Διαμάντου η ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ.

-Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας 4ου Διαμερίσματος εκλέγονται οι ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΡΟΥΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΓΙΩΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΙΧΗ-ΤΣΙΤΣΑΝΟΥΔΗ ΕΥΘΑΛΙΑ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται ο ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΖΙΩΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , με την «Ανθρώπινη Πόλη» του Ε. Νασιώκα ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και με τη «Νέα Λάρισα» του Ντ. Διαμάντου η ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

-Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης εκλέγονται οι ΦΑΤΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΣΜΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΡΕΛΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται ο ΠΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΚΟΥΛΟΥΨΟΥΖΗΣ ΗΛΙΑΣ.

-Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας εκλέγονται οι ΜΠΟΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΖΙΛΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΜΙΓΔΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται ο ΝΟΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΚΑΡΑΒΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

-Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης εκλέγονται οι ΣΙΟΥΜΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗ-ΧΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ με τη «Συμπαράταξη» του Απ. Καλογιάννη. Με τη «Νέα Αρχή» της Ρ. Καραλαριώτου εκλέγεται ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΡΕΝΟΣ) και με τη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Κ. Τζανακούλη ο ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

*Τα νέα συμβούλια θα συνεδριάσουν προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα εκλέγοντας τα προεδρεία τους.

Σωτ. Ζαχαριάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass