Πλαταμώνας: Πολλοί στην παραλία…λίγοι στη θάλασσα

ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2014 23:44 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:17

 

 

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ Του Κώστα Τσόλα

 

Τα σκαμπανεβάσματα του καιρού με τις έντονες βροχοπτώσεις κατά τόπους δεν ήταν ικανά να κρατήσουν τους Λαρισαίους και ευρύτερα τους κατοίκους του νομού  στην ενδοχώρα οι οποίοι κατέκλυσαν τα παράλια  του νομού και της Πιερίας, ενώ πάρα πολλοί ήταν και εκείνοι οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό είχαν προγραμματίσει να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε άλλους,  μακρινούς προορισμούς, κυρίως στη νησιωτική χώρα.

Σε ότι αφορά την περιοχή μας, ο Πλαταμώνας κέρδισε και φέτος την  επιλογή πολλών Λαρισαίων οι οποίοι κατέκλυσαν το κοσμοπολίτικο θέρετρο και τη γύρω περιοχή, ακόμα και με βροχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ιδιοκτήτες  ενοικιαζόμενων δωματίων, ενώ η προσέλευση των επισκεπτών στην περιοχή του Πλαταμώνα ήταν μεγάλη, παρά τα τερτίπια του καιρού, στο φετινό τριήμερο του Αγίου πνεύματος, ήταν λιγότερες οι κρατήσεις δωματίων σε σύγκριση με άλλες χρονιές, γεγονός που δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση, αφού οι τιμές των δωματίων αυτή την περίοδο είναι πολύ ελκυστικές και προσιτές, αλλά κυρίως στις καιρικές συνθήκες.

 Κι ενώ  τα καταστήματα εστίασης, ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ κ.λπ. ήταν το τριήμερο γεμάτα ελάχιστοι ήταν εκείνοι, οι ποιο τολμηροί, οι οποίοι έκαναν τα πρώτα του μπάνια στις ακτές του Θερμαϊκού κόλπου.

Τέλος μέχρι πριν λίγη  από λίγη ώρα, σύμφωνα με την τροχαία, χωρίς προβλήματα ήταν από τα παράλια η επιστροφή των ταξιδιωτών, ενώ στα Τέμπη η ροή να είναι αυξημένη στην κατεύθυνση προς Λάρισα, αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα.

Έτσι οι εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, από αύριο το πρωί θα προσαρμοστούν και πάλι στη ρουτίνα της  καθημερινότητας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass