Οκτώ συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Βόλο

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2014 20:09 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:13

 

 

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώνεται ότι «συντονισμένη δράση πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και συγκεκριμένα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα.

 

Στο πλαίσιο της δράσης, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Βόλο και τη Λάρισα, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, συνολικά οκτώ (8) άτομα.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι σημαντικότερες περιπτώσεις και συγκεκριμένα:

 

  • Συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρισα ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι ως ομόρρυθμο μέλος τριών εταιρειών δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (50.035,43) ευρώ.  
  • Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή (500) ευρώ για κατοχή και χρήση βεγγαλικού μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης.
  • Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο μία 50χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης έξι (6) ετών και έξι (6) μηνών και συνολική χρηματική ποινή (7.000) ευρώ για φοροδιαφυγή και μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών.
  • Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική είκοσι οκτώ (28) μηνών για υπεξαίρεση και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
  • Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
  • Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βόλο ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι ως ομόρρυθμο μέλος εταιρείας δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (689.122,45) ευρώ.  

 

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ παρόμοιες στοχευμένες δράσεις, θα συνεχιστούν σε όλη την περιφέρεια της Θεσσαλίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass