Για συνεργασία αλλά και εποικοδομητική αντιπολίτευση «δεσμεύθηκαν» Καλογιάννης – Τζανακούλης

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2014 17:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:09

 

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η πρώτη συνάντηση του απερχόμενου δημάρχου Λαρισαίων Κων. Τζανακούλη και του νέου δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη στο γραφείο του δημάρχου. Ο κ. Καλογιάννης ζήτησε και θα έχει χώρο στο δημαρχείο προκειμένου να ενημερώνεται για τρέχοντα θέματα έως ότου και επισήμως αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Τζανακούλης ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο δήμαρχο ενώ επί της ουσίας, τόνισε πως «παραδίδουμε ένα δήμο σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά». Για να διευκρινίσει  πως όταν αναλάβει ο κ. Καλογιάννης «θα έχει στο ταμείο του δήμου 2 εκατ. ευρώ». Σε ότι αφορά το προσωπικό ο κ. Τζανακούλης σημείωσε το πρόβλημα της μη πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων τονίζοντας ότι «οι ανάγκες καλύπτονται με προσλήψεις συμβασιούχων» για να διευκρινίσει πως «τις επόμενες ημέρες και μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις στην Καθαριότητα ενώ αναμένονται οι εγκρίσεις από το αρμόδιο υπουργείο για τους υπόλοιπους τομείς».

Ο κ. Τζανακούλης υποσχέθηκε «εποικοδομητική αντιπολίτευση» ενώ ο κ. Καλογιάννης χαρακτήρισε «καλή είδηση, που δεν την περίμενα» όπως είπε «το θετικό πρόσημο στο ταμείο του δήμου». Για να επισημάνει πως «ο νέος προϋπολογισμός θα συνταχθεί από κοινού με την απερχόμενη δημοτική αρχή» τονίζοντας ακόμη «ως νέα δημοτική αρχή δεν προλαβαίνουμε τη διαβούλευση για το παζάρι».

«Προσδοκώ» κατέληξε  ο κ. Καλογιάννης «στη συνεργασία του απερχόμενου δημάρχου για μια διαφορετική λειτουργία, να σπάσουμε μειοψηφίες και πλειοψηφίες προκειμένου να πετύχουμε σύνθεση που θα εγγυηθεί το μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass