Επικράτηση Αντώνη Γκουντάρα στην Αγιά

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2014 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:57

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Και πάλι…Αντώνης Γκουντάρας. Με τη διαδικασία και της δεύτε­ρης Κυριακής, ο νυν δήμαρχος Αγιάς ανανέωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συνδημότες του το 2010 και θα είναι αυτός που ως το 2019, πια, καλείται να διοικήσει την περιοχή, να συνεχίσει το έργο του και να προσπαθήσει να δικαιώσει την επιλογή της πλειοψηφίας προς το πρόσωπό του.

Κοινοτάρχης Μελιβοίας – μόλις στα 25 του χρόνια – το 1994, εκλεγμένος δήμαρχος Μελιβοίας το 1998, το 2002 και το 2006, πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Αγιάς πριν τέσσερα χρόνια, ο Αντώνης Γκουντάρας διαγράφει με τη χθεσινή επανεκλογή του μια πραγματικά εξόχως αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της Τοπικής Αυτο­διοίκησης.

«Πρόκειται για μια ξεκάθαρη νίκη» δήλωσε εμφανώς συγκινημέ­νος αποκλειστικά στην «Ε» και συνέχισε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που αντιστάθηκε σε όλη αυτή τη μαύρη προπαγάνδα και την απίστευτη παροχολογία όλων αυτών των ημερών. Δυστυχώς, ζήσαμε μέρες που θυμίζουν μαύρες εποχές, αλλά ο δημοκρατικός λαός της περι­οχής μας έδωσε την απάντηση. Υπόσχομαι πως και ‘γω και οι συνεργά­τες μου θα κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».

Μεγάλος ηττημένος της βραδιάς ο Γρηγόρης Καλαγιάς, ο οποίος κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του συνδυασμού του, «Δώ­τιον Πεδίον», και να ανακάμψει, μάλιστα, εντυπωσιακά σε χωριά που είχε ηττηθεί την πρώτη Κυριακή. Ικανοποίηση, λοιπόν, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη πίκρα για τους συνεργάτες του και για τον ίδιο ο οποίος προέβη σε μια λακωνική δήλωση λίγο πριν το τελικό αποτέλεσμα «Είμαι χαρού­μενος που μας στήριξε σχεδόν το 50% του Δήμου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass