Άψογα οι εκλογές στον Δήμο Τύρναβου

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2014 17:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:56

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο διεξάγονται οι εκλογές  του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καθώς και των ευρωοεκλογών,στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, δηλαδή,του Τυρνάβου, του Αμπελώνα και των χωριών.

Από νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα. Τα δύο δημαρχεία Τυρνάβου και Αμπελώνα είναι ανοιχτά και οι δημοτικοί υπάλληλοι ήταν στις θέσεις τους για την υποβοήθηση της  εκλογικής διαδικασίας.

Χωρίς προβλήματα και συνεπής ήταν και η  παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων. Ελάχιστα προβλήματα  υπήρξαν με εκλογείς, όπως ταυτοπροσωπίες, ετεροδημότες και κ.λπ., τα οποία λύθηκαν άμεσα. Παράλληλα ο διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του δήμου ο οποίος κατά γενική ομολογία θεωρείται όχι μόνο  στον Τύρναβο αλλά και γενικότερα  άνθρωπος με εμπειρία και σε εκλογές εδώ και 30 χρόνια κ. Πέτρος Οντούλης, ο οποίος  με το επιτελείο του των εξήντα  ατόμων φροντίζει ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα από το  άνοιγμα ως το κλείσιμο της κάλπης αλλά και στη συνεχεία να σταλούν το ταχύτερο δυνατό τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα  του δήμου Τυρνάβου στα κεντρικά.

Μάλιστα ο ίδιος συγχάρηκε   και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για το γεγονός ότι δούλεψαν για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις με αυταπάρνηση χωρίς να σκέφτονται το πενιχρό εκλογικό επίδομα το οποίο για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ουσιαστικά δεκαήμερο με δύο Σαββατοκύριακα και χωρίς ωράριο λαμβάνοντας καθαρό επίδομα 97 ευρώ.

Και από αστυνομικής πλευράς  οι πληροφορίες λένε ότι όλα ήταν ήρεμα χθες στην περιοχή. Η διοικητής κ. Στέλλα – Μαρία Στράτου, ο υποδιοικητής κ. Γιώργος Πατσιαούρας, και οι άνδρες και γυναίκες  του αστυνομικού τμήματος Τυρνάβου δεν χρειάστηκε να επέμβουν σε καμία περίπτωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass