Ρ. Καραλαριώτου: «Πάνω από το πτώμα μου η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΛ»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2014 22:23 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:55

 

«Κάποιοι θεωρούν ότι γίνεται να είσαι δήμαρχος χωρίς δημοτικούς υπαλλήλους, εφόσον διαδίδουν ότι θα ιδιωτικοποιήσουμε τα πάντα και θα απολύσουμε τους πάντες. Η θέση μου ήταν και είναι ξεκάθαρη: Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση δημοσίων αγαθών και το νερό είναι δημόσιο αγαθό». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της στους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΛ η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Παίρνοντας το λόγο μετά τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ κ. Αχιλλέα Μητράκο, η υποψήφια δήμαρχος σημείωσε: «Η ΔΕΥΑΛ και συνολικά ο Δήμος Λαρισαίων διαθέτει αξιόλογο και καταρτισμένο προσωπικό. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αν δεν έχει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Ως νέα δημοτική Αρχή θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων και θα δώσουμε αγώνα για να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας. Θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία σας για να πάμε τη ΔΕΥΑΛ ακόμη πιο ψηλά. Σε αυτούς που εξαπολύουν ψεύδη και μας συκοφαντούν, απαντώ ότι με την Καραλαριώτου δήμαρχο ο Δήμος και η ΔΕΥΑΛ δεν θα κομματικοποιηθούν. Δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις ούτε κινδυνεύουν θέσεις εργασίας. Ως επόμενη δήμαρχος θα είμαι ο πιο στενός σας συνεργάτης. Θα έχουμε μια καθημερινή, εποικοδομητική συνεργασία για το καλό των πολιτών, της ΔΕΥΑΛ και των εργαζομένων. Η διοίκηση πρέπει να ασκείται από ανθρώπους που διαθέτουν γνώση, εμπειρία και ικανότητα. Μόνο τότε μπορεί μια επιχείρηση να πάει μπροστά. Τέτοια διοίκηση θα ασκήσουμε γιατί εμείς και γνωρίζουμε και μπορούμε.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass