ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

Προσχώρηση στη παράταξη Κ. Τζανακούλη

Ενώ προβλέπει δύσκολες ώρες για το Δήμο!

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2014 22:09 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:47

 

Του Δημήτρη Βάλλα

Το γεγονός ότι μεθαύριο Τετάρτη η παράταξη του θα αποφασίσει εάν θα ενοποιηθεί με την παράταξη του Κ. Τζανακούλη «Λάρισα Πόλη του Αύριο», ή θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους στον δεύτερο γύρο των εκλογών, επισήμανε σήμερα με δηλώσεις του –έστω και λίγο αργά- ο επικεφαλής της παράταξης Ταυτότητα Πόλης κ. Γιώργος Μπαρτζώκης.

Ο κ. Μπαρτζώκης παραδέχθηκε ότι η παράταξη του υπέστη ήττα χάνοντας το 50% των ψηφοφόρων της αποδίδοντάς το και στη στάση που κράτησε το 2010 όπου τάχθηκε στο πλευρό του κ. Τζανακούλη.Ο κ. Μπαρτζώκης χθές το βραδύ μετά τη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος απέφυγε να κάνει δηλώσεις κλειδώνοντας από νωρίς το εκλογικό του κέντρο, φανερά πικραμένος από το αποτέλεσμα.

Σήμερα στο δικηγορικό του γραφείο θα μας πει:

«Η Δημοτική παράταξη μας Ταυτότητα Πόλης, για δεύτερη φορά ζήτησε την ψήφο των Λαρισαίων πολιτών και αυτό το έκανε με συναίσθημα ευθύνης της γιατι είδε πολύ απλά ότι πρέπει και οι πολίτες να μπούν στη διαδικασία της αναζήτησης ψήφου χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και χωρίς οικονομικές μεγάλες δυνατότητες . Η ταυτότητα πόλης υπέστη μια ήττα γιατί μείωσε τις δυνάμεις τις κατά 50% από τις προηγούμενες εκλογές και γι’ αυτό ευθύνονται πάρα πολλοί  παράγοντες:

Ο πρώτος είναι ότι λάβαμε μία ριζική απόφαση στο δεύτερο γύρο των εκλογών του 2010 για σαφή στήριξη του δημάρχου Κώστα Τζανακούλη και αυτό το κάναμε με συναίσθηση ευθύνης γιατί έπρεπε η πόλη να προχωρήσει και να συνεχίσει με μία γνώση και εμπειρία.

Τώρα βέβαια είδαμε το αποτέλεσμα και φοβούμαι ότι θα περάσουμε μεγάλες δυσκολίες στο Δήμο Λαρισαίων. Αυτό όμως που θέλω να δηλώσω εγώ είναι ότι ποτέ ο Γιώργος ο Μπαρτζώκης δεν θα είναι αχάριστος ειδικότερα προς τον Κώστα Τζανακούλη . Δεν θα ακολουθήσουμε αυτό που έκαναν πολλοί σύμβουλοί του που τον εγκατέλειψαν όταν έδιναν τη μάχη, όπως και πολλοί δικοί μου σύμβουλοι με εγκατέλειψαν και θεωρούνται και από εμένα αχάριστοι. έχω μάθει στη ζωή μου να έχω ένα φιλότιμο και το φιλότιμο αυτό θα το εξαντλήσω ως το τέλος .

Την Τετάρτη (σ.σ μεθαύριο) συγκαλούμε όλη τη δημοτική ομάδα μας των 114 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για να πάρουμε μια απόφαση για την πόλη μας. Να αποφασίσουμε δηλαδή εάν θα προχωρήσουμε σε στήριξη στον δεύτερο γύρο των υποψηφίων δημάρχων που έχουν απομείνει ή αν θα κάνουμε την ένωση με την δημοτική παράταξη του Κώστα Τζανακούλη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass