Κ Αγοραστός:καθαρή νίκη πάμε για την Θεσσαλία που νικά

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2014 5:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:46

Της Μαρίνας

Αποστολοπούλου

 

 Για «καθαρή νίκη»  και αισθητή αύξηση των ποσοστών της «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών» σε σχέση με την προηγούμενη φορά, μίλησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα, που έδωσαν ένα μεγάλο προβάδισμα 26 και πλέον μονάδων έναντι του δεύτερου Ν. Τσιλιμίγκα στον συνδυασμό του.

Φανερά ικανοποιημένος ο Κώστας Αγοραστός και οι συνεργάτες του από τις επιδόσεις της πρώτης Κυριακής, ωστόσο και στις δηλώσεις του στο εκλογικό κέντρο, όπου τον περίμενε μέχρις αργά ένα ενθουσιώδες πλήθος πολιτών, φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους προετοιμάζοντας το έδαφος για την δεύτερη Κυριακή.

Η «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κατέγραψε ένα ποσοστό 42,21%  γενικά στην Θεσσαλία ενώ επικράτησε  σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Λάρισας και αυξάνοντας τις δυνάμεις της σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ήδη από την αρχή μετάδοσης των αποτελεσμάτων, οπότε επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη ισχυρή επικράτηση του συνδυασμού, το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη και των συνεργατών του στράφηκε στην εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη Κυριακή, η οποία αποτελεί τον κεντρικό στόχο.

Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Αγοραστού, το οποίο παρακολουθούσε με ενδιαφέρον αλλά και …άνεση τα εκλογικά αποτελέσματα, αφού η τροπή που πήραν από την αρχή τα πράγματα δεν προκαλούσε οιαδήποτε ανησυχία. Αν υπήρχε κάποια «περιέργεια» ήταν, αυτή που είχε να κάνει με την πιθανότητα εκλογής από τον πρώτο γύρο.

Στην δήλωση του για το χθεσινό αποτέλεσμα ο Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα ακόλουθα:

 

 

«Η παράταξή μας “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” πέτυχε μια καθαρή νίκη  αυξάνοντας αισθητά το ποσοστό της σε σχέση με το 2010 και έχοντας μια πολύ μεγάλη διαφορά της τάξεως των 25 ποσοστιαίων μονάδων από την δεύτερη παράταξη. 

 

Με την ψήφο τους οι Θεσσαλοί αναγνωρίζουν το έργο που επιτελέστηκε στον τόπο μας στην πρώτη θητεία της αιρετής περιφέρειας. Επιβραβεύουν την πολιτική της συνεννόησης, της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων. Εμπιστεύονται την αυτοδιοικητική παράταξη που τήρησε τις δεσμεύσεις της κι έχει ρεαλιστικό  πρόγραμμα και  σχέδιο για την Θεσσαλία. Το πρόγραμμα που το διαμόρφωσαν οι ίδιοι οι Θεσσαλοί και το οποίο απαντά στις ανάγκες και τις προκλήσεις της εποχής μας.

 

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Την επόμενη Κυριακή κάνουμε το δεύτερο και καθοριστικότερο. Προσερχόμαστε μαζικά στις κάλπες και ψηφίζουμε «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών». Ψηφίζουμε την πραγματική, την αληθινή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

 

Για την Θεσσαλία της νέας εποχής, των μεγάλων επιλογών και των ανοιχτών οριζόντων. Για την Θεσσαλία της ισόρροπης  ανάπτυξης και των έργων, την Θεσσαλία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Την Θεσσαλία που μας αξίζει. Την Θεσσαλία που νικά.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass