ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς μηδέ λεβέντες Όσσα…»

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2014 0:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:41

 

 

«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…»

Με τους στίχους του Κωστή Παλαμά θέλοντας να περιγράψει την όλη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας ξεκίνησε χθες βράδυ την ομιλία του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία»  κ. Δημήτρης Κολτσίδας στην κεντρική εκδήλωση του Συνδυασμού του που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Λαού.

Ο κ. Κολτσίδας ανεβάζοντας τους τόνους κάλεσε τους Θεσσαλούς να στηρίξουν το Συνδυασμό της Χ.Α για τις εκλογές στην Περιφέρεια καθώς μόνο έτσι θα υπάρξει  μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Στη συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Δεν έχει το θάρρος να δηλώσει Νέα Δημοκρατία και κρύβεται πίσω από μισόλογα περί ανεξαρτησίας και αποτελεί το επίσημο ψηφοδέλτιο της ΝΔούλας για τη Θεσσαλία. Κάθε ψήφος στον Αγοραστό, τόνισε, είναι και μια τεχνητή αναπνοή στην ετοιμοθάνατη χούντα Σαμαροβενιζέλου.

Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή. Δεν μπορείς να κρατάς στη ζωή τη χούντα τους και μετά να διαμαρτύρεσαι ότι σου έκοψαν το μισθό και τη σύνταξη και άφησαν άνεργο το παιδί σου.

Στις 18 Μαΐου ο Θεσσαλικός λαός θα στείλει σπίτι τους και τον Αγοραστό και τον κολλητό του, δικτάτορα Σαμαρά…

Η ενθουσιώδης συγκέντρωση της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» έστειλε μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες. Τα τείχη που είχαν υψωθεί από το σάπιο και καταρρέον πολιτικό σύστημα έχουν πέσει. Άνθρωποι κάθε ηλικίας με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και διαδρομές , πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος αναγνωρίζοντας πλέον ξεκάθαρα ότι η μόνη καθαρή, αδούλωτη και πατριωτική φωνή είναι η φωνή του Εθνικιστικού κινήματος. Βλέποντας την τεράστια απήχηση μας, το πολιτικό σύστημα-το κόμμα όλων των πολιτικών κομμάτων- με συμπαραστάτες τους ξεπουλημένους ντόπιους δημαρχίσκους και των πειθήνιων υποτακτικών τους και με την χρησιμοποίηση των παρακρατικών συμμοριών των αναρχοάπλυτων, προσπάθησε να ματαιώσει  την εκδήλωση δημιουργώντας κλίμα φόβου και απειλές επεισοδίων. Πήραν όμως την απάντηση τους από την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων που αψήφησαν επιδεικτικά τις απειλές και την τρομοκρατία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση…

Στις 18 Μαΐου, κατέληξε, η Θεσσαλία, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, γυρίζει σελίδα.

Με την Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία δημιουργούμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας. Ο Τόπος μας είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Με Πίστη, Όραμα και σκληρή Δουλειά θα τον οδηγήσουμε στην κορυφή»…

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και μέλη της Χ.Α με σημαίες και συνθήματα για εθνική κυριαρχία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass