Ρένα Καραλαριώτου: «Η Γιάννουλη γυρίζει σελίδα»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2014 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:41

 

Τη δημοτική κοινότητα της Γιάννουλης επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της, ενώ προηγουμένως επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες στην περιοχή όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

«Βασική προτεραιότητά μας ως νέα δημοτική Αρχή θα είναι η μελέτη και κατασκευή της περιμετρικής οδού, έκταση που έχει ήδη απαλλοτριωθεί από την πράξη εφαρμογής και η οποία ξεκινάει από τον πύργο του Χαροκόπου, εφάπτεται του οικισμού από την βορεινή πλευρά και καταλήγει πάλι στην οδό Κοζάνης πίσω από το κοιμητήριο. Στο εγκεκριμένο σχέδιο της Γιάννουλης προβλέπεται ότι ο κεντρικός δρόμος μετατρέπεται σε γραμμικό πάρκο χωρίς να αλλάζουν οι χρήσεις των υφιστάμενων παράπλευρων οδών. Το έργο αυτό θα αλλάξει άρδην την εικόνα και το επίπεδο του οικισμού. Επίσης, η κατασκευή αστικού κέντρου υγείας και η αξιοποίηση των 50 στρεμμάτων της παλαιάς εμποροπανήγυρης, που προβλέπεται ως χώρος πάρκου από το σχέδιο πόλης, αποτελούν μέρος του προγράμματός μας» σημείωσε η επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα Νέα Αρχή» Ρένα Καραλαριώτου, η οποία έκλεισε την ομιλία της προς τους πολίτες λέγοντας: «Φυσικά, ζητήματα της καθημερινότητας όπως έργα οδοποιίας, καθαριότητα της περιοχής και φωτισμός θα αντιμετωπισθούν άμεσα.»

ΦΑΛΑΝΗ - ΔΑΣΟΧΩΡΙ

 «Στόχος μας ως «Λάρισα – Νέα Αρχή» είναι η πλήρης ένταξη της Φαλάνης στη ζωή της πόλης της Λάρισας». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της στους κατοίκους του οικισμού η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς συμβούλους στην περιοχή.

Στην ομιλία της προς τους κατοίκους του οικισμού η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» ανέφερε ότι «προτεραιότητά μας είναι να συνταχθεί το σχέδιο πόλης του οικισμού, με πολεοδόμηση κατά πολεοδομική ενότητα ή γειτονιά, αναγνώριση της υφιστάμενης ρυμοτομίας στο εσωτερικό του οικισμού με διαπλατύνσεις όπου είναι εφικτό και σχεδιασμό νέας, σύγχρονης ρυμοτομίας στις επεκτάσεις του οικισμού. Είναι αυτονόητο ότι θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα καθημερινότητας. Στη συντήρηση των δρόμων και πεζοδρομίων, στη συντήρηση και τον καθαρισμό των πάρκων και των πλατειών της περιοχής. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Πολιτικής που θα εφαρμόσουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας την εύρεση ενός κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει το ΚΑΠΗ της περιοχής, για να λειτουργεί ως χώρος συγκέντρωσης και αναψυχής των ηλικιωμένων κατοίκων.»

Σημειώνεται ότι η κ. Καραλαριώτου επισκέφθηκε επίσης τον οικισμό του Δασοχωρίου όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του οικισμού και τις λύσεις που προτείνει η «Λάρισα Νέα Αρχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass