ΤΟΝΙΣΕ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ

«Έχουμε τις λύσεις, εγγυόμαστε την πραγματική αλλαγή στη Λάρισα»

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 3:58 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:34

«Η «Λάρισα- Ανθρώπινη Πόλη», η ευρεία ανεξάρτητη παράταξη γεννήθηκε να πολεμήσει την αδράνεια, τη στασιμότητα, τη σημερινή οπισθοδρόμηση, τη σημερινή λογική και νοοτροπία. Να πολεμήσει τον λαϊκισμό σε όλες του τις εκφάνσεις του. Να φέρει την πραγματική αλλαγή στον Δήμο μας», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα- Ανθρώπινη Πόλη» και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας, μιλώντας σε συγκέντρωση στη συνοικία Χαραυγή.

«Είμαστε η ήρεμη δύναμη», υποστήριξε και συμπλήρωσε: « Έχουμε ξεκάθαρο και ρηξικέλευθο προγραμματικό λόγο. Έχουμε όραμα και σχέδιο για την πόλη μας και την αυτοδιοίκηση γενικότερα. Έχουμε την εμπειρία, το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις μας. Έχουμε τη φρεσκάδα μιας πρωτόγνωρα βαθιάς ανανέωσης από κοινωνικά επιτυχημένους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά. Η παράταξή μας είναι αποφασισμένη να συνεργαστεί με όλους, με όλες τις παρατάξεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και πρώτα απ’ όλα με τους εργαζομένους στον Δήμο. Γιατί βάζει σε θέση πρωταγωνιστή όλο το δυναμικό κομμάτι της πόλης, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, τους επιστημονικούς και τους επαγγελματικούς συλλόγους. Γιατί ακούμε κάθε πολίτη και κάθε κοινωνική ομάδα. Των πολιτών είναι η πόλη και μαζί με αυτούς προγραμματίζουμε και δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε».

Ο κ. Νασιώκας ανέπτυξε τους πέντε άξονες του προγράμματος του συνδυασμού (κοινωνική πολιτική, πολιτισμός-αθλητισμός, περιβάλλον, έξυπνη πόλη - ψηφιακή οικονομία, αγροτική ανάπτυξη) για τη Λάρισα του μέλλοντος και εξειδίκευσε τις δράσεις για τις συνοικίες. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, που περιόδευσε στις συνοικίες Ανθούπολη, Θεσσαλικό, Τούμπα και Χαραυγή, αναφέρθηκε και στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αυτών των περιοχών, τα οποία αξιολογούν και επισημαίνουν οι ίδιοι, όπως οι κακοσυντηρημένοι δρόμοι και πεζοδρόμια, η ενίσχυση του φωτισμού σε καίρια σημεία των συνοικιών, η άμεση κατασκευή του δημοπρατημένου έργου της ένταξης τμήματος της Π.Ε.Ο. στον ιστό της πόλης καθώς επίσης και η επέκταση του τμήματος αυτού σε μεγαλύτερο μήκος, ολοκληρωμένη μελέτη για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από την ύπαρξη του τελωνείου σε ακατάλληλο σημείο για τη λειτουργία της πόλης και της ασφαλούς μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης της αξιοποίησης των εγκαταλειμμένων αποθηκών της Α.Τ.Ε. και της κάλυψης σε υποδομές των μαθητικών αναγκών των συνοικιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass