Με την ΕΕΤΕΜ η Ρένα Καραλαριώτου

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2014 14:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:31

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ) πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Λασρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού.

Η κ. Καραλαριώτου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΕΕΤΕΜ, κ. Γεώργιο Βαρταλά, την αντιπρόεδρο, κ. Γεωργία Χατζησαλάτα, τον γενικό γραμματέα, κ. Χρήστο Ντάκο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα σημαντικά προβλήματα της πόλης, αλλά και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα εφαρμόσει η «Λάρισα – Νέα Αρχή» από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, «η συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής με φορείς όπως το ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας και το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΕΕΤΕΜ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς προέχει η ανάπτυξη της Λάρισας και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το έργο πνοής το οποίο οραματιζόμαστε και θα σχεδιάσουμε από την πρώτη στιγμή, δηλαδή η πλήρης αποκάλυψη και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας  και η ενοποίηση των αστικών χώρων με πυρήνα το Αρχαίο Θέατρο, την ευρύτερη περιοχή του Λόφου του Φρουρίου, την κεντρική πλατεία και την παραποτάμια ζώνη του Πηνειού δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την ουσιαστική συμβολή του τεχνικού κόσμου της Λάρισας. Χρειαζόμαστε ιδέες, συμβουλές και αρμονική συνεργασία προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτό το μεγαλόπνοο έργο.» υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου και συνέχισε λέγοντας:

«Οραματιζόμαστε τη Λάρισα του μέλλοντος και για να πετύχουμε την αναμόρφωσή της και την ανάδειξή της ως ένα δημοφιλή προορισμό χρειαζόμαστε τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των φορέων. Προς αυτή την κατεύθυνση, φυσικά η ΕΕΤΕΜ θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα σχέδια μας για την επόμενη μέρα της πόλης μας».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και τα μέλη της  Διοικούσας Επιτροπής του Ν/Τ Λάρισας της ΕΕΤΕΜ επεσήμαναν ότι η ενεργός συμμετοχή τους και η συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. «Θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση της νέας Δημοτικής Αρχής» τόνισαν χαρακτηριστικά και συμπλήρωσαν ότι η ΕΕΤΕΜ Λάρισας θα συνδράμει στον σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Λάρισας, είτε έχοντας συμβουλευτικό ρόλο, είτε σε οποιοδήποτε άλλο τομέα η συμμετοχή της κριθεί απαραίτητη.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass