ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΡΟΜ

Πιο ανθρώπινη γειτονιά τα Νταμάρια Ν. Σμύρνης

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2014 0:28 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:31

Περιοδεία στον οικισμό «Νταμάρια» στη συνοικία της Ν. Σμύρνης πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Λάρισα Πόλη του Αύριο» κ. Κ. Τζανακούλης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Μιλώντας με τους κατοίκους της περιοχής ο Δήμαρχος υπενθύμισε ότι στη διάρκεια της θητείας του έγιναν σημαντικά έργα που αναβάθμισαν σημαντικά την περιοχή. «Πρώτο μέλημα μας ήταν η επέκταση του δικτύου του αγωγού αποχέτευσης, ένα έργο που μπορεί να μην είναι ορατό με το μάτι, αλλά οι κάτοικοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσα προβλήματα έχει λύσει – είπε ο Δήμαρχος και συνέχισε: Αυξήσαμε αισθητά το επίπεδο καθαριότητας της γειτονίας με αύξηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων με θεαματικά αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ταυτόχρονα έγινε μια σειρά από παρεμβάσεις στην καθημερινότητα που βελτίωσαν αισθητά την εικόνα της γειτονίας και επιγραμματικά ανέφερε  την κατασκευή με σκυρόδεμα μικρού πλάτους της ανώνυμου οδού   δίπλα στις γραμμές του  ΟΣΕ και την ανακατασκευή τμήματος της οδού Βοιωτίας. Επίσης  την κατασκευή τοιχίου οπλισμένου σκυροδέματος, στον ανώνυμο δρόμο παραπλεύρως της ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης με σκοπό την εξυγίανση της περιοχής, αλλά και την ασφάλεια των κατοίκων. 

Αναφέρθηκε ακόμα στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς και  την αναβάθμιση του φωτισμού στη πλατεία Αγ. Δημητρίου. «Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσει τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές  που εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση της από τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακούλης και αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο ηλεκτροφωτισμού στο σύνολο σχεδόν των δρόμων της γειτονιάς. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass