Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ 5η ΥΠΕ:

«Γρήγορη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας»

Δημοσίευση: 26 Απρ 2014 4:24 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:11
 «Οι υπηρεσίες υγείας στους «Καλλικρατικούς» δήμους, στη σημερινή δύσκολη εποχή, πρέπει να συνεχίσουν να υπηρετούν τους πολίτες κάνοντας ό,τι μπορούν ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος στον αναπληρωτή διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη τον οποίο επισκέφτηκε στα γραφεία της ΥΠΕ.
Στη συνάντηση ο κ. Γρηγόρης Δασταυρίδης ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα τα οποία η 5η Υγειονομική Περιφέρεια προσπαθεί να επιλύσει, στα αγροτικά ιατρεία του Δήμου Κιλελέρ, ενώ από την πλευρά του ο κ. Θ. Νασιακόπουλος μετέφερε τις προτάσεις και τις επισημάνσεις των κατοίκων του δήμου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ χαρακτήρισε την υγεία «ύψιστο κοινωνικό αγαθό» και ανέφερε ότι ήδη η ομάδα εκπόνησης του προγράμματος του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» επεξεργάζεται όλες τις προτάσεις και τις θέσεις των κατοίκων ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα του συνδυασμού για την υγεία.
«Κάθε οικογένεια του δήμου Κιλελέρ όπου κι αν κατοικεί αξίζει και δικαιούται γρήγορη πρόσβαση με αξιοπρέπεια σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι δέσμευσή μας να εργαστούμε, να πιέσουμε, να διεκδικήσουμε ως αυριανή δημοτική αρχή με την ψήφο των δημοτών», τόνισε ο κ. Θ. Νασιακόπουλος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass