ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

Τιμάται με μεγαλοπρέπεια ο Άγιος Γεώργιος

Δημοσίευση: 23 Απρ 2014 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:06
 
Αρκετοί ιεροί ναοί του Αγίου Γεωργίου στον ν. Λάρισας πανηγυρίζουν σήμερα, με τα εξής προγράμματα:
ΛΑΡΙΣΑ
Με τον πανηγυρικό μέγα εσπερινό, μετά θείου κηρύγματος και αρτοκλασίας χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιγνατίου ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στον ιερό ενοριακό ναό Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στη διασταύρωση της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας- Βόλου και παλιάς εθνικής. Επίσης εψάλη ο προσφιλής και καλλικέλαδος χορός από το «Βυζαντινό και Δημοτικό Εργαστήρι Λαρίσης», υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη κ. Θεοδόση Διαμάντη. Σήμερα Τετάρτη πρωί (7.00-10.00 π.μ) θα τελεσθεί η πανηγυρική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αχιλλίου Τσούτσουρα και το απόγευμα (7.30 μ.μ.) θα ψαλούν, μεθεορτίως, ο εσπερινός, το ύψωμα και η ιερά παράκληση του αγίου. Μέσον εξυπηρέτησης: Αστική συγκοινωνία Νο2, στάση «Άγιος Γεώργιος».
ΝΙΚΑΙΑ
Πανηγυρίζει σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου κι ο ιερός ναός Αγίου Γεωργίου Νίκαιας. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες το απόγευμα με τον μέγα πανηγυρικό εσπερινό της Αγάπης και του Αγίου Γεωργίου με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης πατέρα Αχίλλιο Τσούτσουρα και περιφορά της εικόνας, συνοδευμένη από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ. Σήμερα Τετάρτη (7:00-10:30 π.μ.) ο πανηγυρικός όρθρος, πανηγυρική θεία λειτουργία και στις 7:00 μ.μ. ο εσπερινός και η παράκληση του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου.
Άγιος Γεώργιος Δήμου Κιλελέρ
Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου, του ομώνυμου χωριού, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις, προς τιμήν του πολιούχου του χωριού. Χθες Τρίτη τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου Κιλελέρ και των γυναικών του χωριού, ενώ σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου στις 7.30 π.μ. θα γίνει ο όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία με αρτοκλασία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass