Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ

«Πρωτεργάτιδα η Περιφέρεια στον τομέα της υγείας»

*Επισκέφθηκε και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2014 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:01
 «Στόχος μας να καταστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωτεργάτιδα, μέσω της αξιοποίησης όλων των εργαλείων της επόμενης προγραμματικής περιόδου, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στον κρίσιμο τομέα της υγείας».
Στη φράση αυτή συνόψισε ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία» και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχε, συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφειάρχη Λάρισας κ. Λίτσα Λιακούλη, με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Θ. Κουσιανά και τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Απ. Κομνό, και την κ. Μπέη από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΓΝΛ, την προτεραιότητα που έχει θέσει η παράταξή του για το επόμενο διάστημα.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επέλεξε να ξεκινήσει τις επαφές του με φορείς της πόλης της Λάρισας από το ΓΝΛ, θέλοντας να τονίσει με έμφαση τον σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζει στην πόλη και στην υγεία των πολιτών της και το χαρακτήρισε ως «νοσηλευτικό ίδρυμα άμεσης πρόσβασης των πολιτών αλλά και πολύτιμης προσφοράς».
Ο κ. Τσιλιμίγκας χαρακτήρισε δεδομένη τη σύμπραξη και τις συνέργειες μεταξύ των δύο νοσοκομείων της πόλης με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας, κοινά τα προβλήματά τους και υποστήριξε πως «κοινός εχθρός τους είναι το γραφειοκρατικό κράτος». Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΓΝΛ και ειδικότερα γι’ αυτό που αφορά στην ολοκλήρωση της ΜΑΦ. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επέμεινε στην αναγκαιότητα διεκδίκησης της άμεσης ολοκλήρωσής της.
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Μοναδικό και άξιο ιδιαίτερης στήριξης χαρακτήρισε το έργο που επιτελεί το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ ο κ. Ν. Τσιλιμίγκας που το επισκέφθηκε αμέσως μετά συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο του Κέντρου Λ. Λιακούλη. Στη συνάντηση που είχε με το επιστημονικό και λοιπό προσωπικό του, αφού ενημερώθηκε για τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τόνισε πως «στους δύσκολους καιρούς που περνάμε είναι αναγκαία παρά ποτέ η στήριξη των δράσεων πρόληψης, με συμμετοχή αλλά και εξωστρέφεια».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass