Η ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΑ ΒΑΓΕΝΑ

«Χρειάζονται μαχητές-υπερασπιστές των δικαιωμάτων μας»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2014 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:01
 Σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο σύνολο της εργατικής τάξης και των εργαζομένων και τα οποία, όπως επισήμανε, μόνο η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» μπορεί να διεκδικήσει και να επιλύσει αναφέρθηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Καλογιάννη, Αγγέλα Βαγενά, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν με τους εργαζόμενους στον Δήμο Λάρισας στο Φυτώριο και με τους σχολικούς φύλακες στο εκλογικό κέντρο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».
Σε σύντομη τοποθέτησή της η κ. Αγγέλα Βαγενά υποστήριξε πως «οι περισσότεροι Δήμοι αντί να αντισταθούν στον ρόλο του απλού διαχειριστή που επέβαλαν οι πολιτικές της κεντρικής εξουσίας, αποδέχτηκαν πλήρως αυτό τον ρόλο και το μόνο που προσπάθησαν ήταν να χρησιμοποιήσουν το Δήμο για τη δημιουργία προσωπικών μηχανισμών για την εξυπηρέτηση των ίδιων ή των τοπικών πολιτικών τους φίλων. Τα ζητήματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχουν τεχνοκρατικές λύσεις. Απαιτούν πολιτικές ρήξης με τα μεγάλα συμφέροντα. Δεν χρειαζόμαστε τίμιους διαχειριστές, αλλά μαχητές και υπερασπιστές των δικαιωμάτων μας, για να πρωτοστατήσουν: Ενάντια στην ωμή επίθεση που δέχεται η νεολαία στο δικαίωμα στη μόρφωση και στη δουλειά, ενάντια στην υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».
Αναφερόμενη δε στο πρωτότυπο εγχείρημα της συνεργασίας πολλών παρατάξεων και Κινήσεων, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Την ώρα που η απογοήτευση βρίσκει διασπασμένους τους εργαζόμενους, στη Λάρισα δημιουργήθηκε ένα προοδευτικό μέτωπο, μια Συμπαράταξη Λαρισαίων ενάντια σ΄αυτη την πολιτική, με στόχο τον Δήμο Λάρισας. Η πολυδιάσπαση στους αγώνες τα τελευταία χρόνια, την οποία φυσικά κάποιοι χρεώνονται, τον μόνο που ευνόησε ήταν την κυβέρνηση, τους υποτελείς της και την πολιτική της. Έτσι λοιπόν, η ανάγκη ενός προοδευτικού μετώπου είναι επίκαιρη σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οφείλουμε όλοι, είτε από την πρώτη γραμμή, είτε ως απλοί στρατιώτες να στηρίξουμε αυτή τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων. Ο αγώνας μας είναι ένας αγώνας που πρέπει να τον αγκαλιάσουν όλοι. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι αυτό έχει αρχίσει να γίνεται ήδη αντιληπτό από την πλειοψηφία των συμπολιτών μας».
Και η Αγγέλα Βαγενά κατέληξε: «Στηρίζουμε τν «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις προοδευτικές δυνάμεις που ενώθηκαν με σκοπό να φέρουν τη Λάρισα στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass