Περιοδεία Τ. Τσιαπλέ στον ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2014 23:45 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:00

 

Επίσκεψη στα γραφεία του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας.

Ο Τάσος Τσιαπλές, τόνισε ότι στις ερχόμενες εκλογές για την περιφέρεια, τους δήμους και το ευρωκοινοβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, τα φτωχά λαικά στρώματα, δεν πρέπει να παραπλανηθούν ακόμη μια φορά από τις ψεύτικες υποσχέσεις ότι τελειώνουν τα βάσανα και έρχεται ανάπτυξη. Η «ανάπτυξη» για την οποία μιλάνε Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου, αλλά και οι υποψήφιοί τους για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους, δεν αφορά τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τα φτωχά λαικά στρώματα, αλλά το μεγάλο κεφάλαιο, που απαιτεί άθλιους μισθούς, ελαστικές μορφές εργασίας, μεγάλη ανεργία, τσάκισμα των ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κερδοφορία του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass