Η …τέχνη της ανακύκλωσης

Δημοσίευση: 15 Απρ 2014 16:58 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:59

Ενημέρωση για την ανακύκλωση, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Τοπικών Φορέων για την Δημιουργία Απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον τομέα της ανακύκλωσης» στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και δικτύωσης του έργου ΤΟΠΕΚΟ «Ανακυκλω-ΖΩ».

Σε ειδικό περίπτερο οι οργανωτές παρουσίαζαν στους επισκέπτες το έργο που επιτελέσθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο απευθυνόταν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της Λάρισας, καθώς και έργα που φιλοτέχνησαν.

Παράλληλα λειτουργούσε και εργαστήριο κατά το οποίο οι επισκέπτες μπορούσαν να φτιάξουν αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ   

ένας καλλιτέχνης δημιουργούσε χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η Σύμπραξη «Ανακυκλω-ΖΩ», απαρτίζεται από τους φορείς: Δήμητρα ΚΕΕ Α.Ε., Ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Θεσσαλίας, Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Ανώνυμη Αναπτυξιακή εταιρεία επιχειρηματικής και τουριστικής ανάπτυξης Τρικάλων «Ανάπτυξις Α.Ε.», Αναπτυξιακή εταιρεία ν. Τρικάλων Α.Ε, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Σύλλογος Αλλοδαπών μεταναστών ν. Λάρισας, με συντονιστή εταίρο τη «BEE GROUP» A.E.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass